Regl-oruç-bebek üçlüsü (üçünüde dene tarafini seç)

Düğün günüm adet baslangicina geliyordu. Gelinliği o vaziyette giymek istemediğim için kullandım. Ara vermeden 2 kutu içtim sonrada devam etmedim zaten.
Benimde adete geldi düğünüm malesef ama aklıma hiç böyle bisey yapmak gelmedi açıkcası ama tabi tercih meselesi saygı duyarım..sadece bir bayan için sağlıksız buluyorum

Benimde adete geldi düğünüm malesef ama aklıma hiç böyle bisey yapmak gelmedi açıkcası ama tabi tercih meselesi saygı duyarım..sadece bir bayan için sağlıksız buluyorum
Bende kafama göre almadim zaten doktor tavsiyesiyle kullandim.Siz gununuzu o sekilde gecirmeyi tercih etmissiniz ama ben yapamazdim cunku ilk gunumu cok yogun geciriyorum. Dogum kontrol hapi olmazsa baska bir ilac alacaktim.Neyse tabikide tercih meselesi. Kimse istemez vücuduna yabancı madde almayi. Bir daha kullanmaya niyetim yok zaten.

Sanırım mevsimler bu ara bunu çok duyuyorum!
Bende de aynı şeyler oldu. Ayrıca doğum kontrol hapı içiyorum. Hastalanmadım. Şuan hapa devam ediyorum.
1 ay boşa çıktı Bende test yaptım bişey çıkmadı

Son notunuza çok güldüm, Allah sizide güldürsün

Bence hamilesin öyle hissettim. Hayirlisi

Hanimlar hamile değilim. Muhtemelen çoğu kişininde yazdığı gibi mevsimsel bir şey. Neyse bekleyelim bakalım. Gönlü olunca gelir heralde

Canım testte negatif çıktı ise adettir o... geçen ay aynısı bana da oldu geç geldi kahverengi lekeyle başladı o yüzden hatta başta sarı idi sonra kahveye döndü en son adet geldi ama geç geldi heveslendim test yaptım negatif çıktı.. test negatifse çok umutlanma derim

Aynı düzensizlik bende de var anlayamadığım şekilde. Hamile kalmam da imkansız. Bu arada benim bildiğim eğer banyodan sonra da kan geldiyse abdest aldıysanız geçersiz oluyor ve regl iken oruç tutmayın. Bir süre daha bekleyin.

Tutmuyorumki zaten. Mecburen beklemedeyim..Belirsiz olması çok kötü.

havalar ısındı bir de üstüne oruç...bünyelerimiz sarsıldı :)
yine de bir gebelik testi alın, şıklardan biri elensin

Stresten çok oluyor bir doktora görünsen iyi olur poliplerden de oluyor bir baktır smear de alsınlar cnm bişey yoktur ama temkinli olmakta fayda var

1 - oruc tutabilmek icin kanamanin yada lekelenmenin 10 günü geçmesi gerekiyor
2 - eger hamileysen kan testinde hemen cikar gecikme olmasa bile deger 0.5 in üzerindedir
3 - mevzimsel regl düzeni sasirabiliyor
4- her türlü sana kadin dogum uzmani yolu göründü
Rast gele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…