Regl-oruç-bebek üçlüsü (üçünüde dene tarafini seç)

Doğum kontrol hapları herkese iyi gelmiyor. Bende ilk evlendigimde 2 ay kullandım. Kullandigim sure boyunca devamli lekelenme olmustu.Biraktigimda da yaklaşık 2 ay regl olmamıştım.
bendede çok mide bulantısı yapıyo ve kilo almana neden oldu diye bıraktım

Gününüz geldiyse silikte olsa gebelik testinde bir şey çıkardı çıkmamış. Zaten daha dün regl olman gerekiyormuş bugün olursunuz belki bazen lekelenmeler uzun sürebiliyor regl başlamadan önce. Yarını da bekleyin hala olmazsanız kan testi verin kesin sonuç.

Ben de aynı şey Geçen yıl Ramazan da yaşadım Benim idrarda silik çıkmışti kanda çıkmadı lekelenmem tam adet olmam gereken gün olmuştu ancak devamı sadece lekelenme şeklinde gelmişti adet oldum diye orucu da namazi da bırakmıştım.
Lekelenmeler devam edince tekrar Kan testi yaptırdım hamile olduğum ortaya çıktı
Hem de ikizmis..şimdi beş aylıklar kucağımda lar Hayırlısı inş:)
Bebekler Huysuzlanıyor cümleler bozuk oldu kusura bakmayın

Bu ay herkes cozuttu galiba.
Günüme 4-5 gün var lekelenmeye başladı.
Oruç tutsam,tutamıyorum.
Adetim desem diyemiyorum.
İkilemde kaldım bende.
Üstüne hamile olma ihtimalim sıfır elime erkek eli bile değmedi.
Neyi sebep bulsam kendime bilemedim.

Allah bağışlasın. Hamile değilsem bu lekeleri adet oluyorum diye dusunmem mi lazım simdi ?

Hamileysen geç dollenmeden kaynakli oluyor.kahverengi lekelenme olduğunda yerlesip 10 la 15 gün arasinda tahlilde belli oluyor. hayırlısı olsun hakkinizda

Hamile olduğunu sanmıyorum canm adet belirtin mutlaka oluyor hamile olunca
Sanrm havalrdan ve oruçtan dengen şaşmış olablr ama yinede için rahat etckse kan testi kesin çözüm

benim adetten 7 8 gun sonra belli oldu idrarda gebelik belirtileri tasiyorsunuz evet kan verirseniz hemen belli olur idrarda cok beklemeniz gerekebilir

Biraz gelip 3 gün gelmezse artık özre giriyo.. hep böyle şeylerde başımıza ramazanda gelir zati

Aynısı bende olmuştu Mayıs ayında Bir hafta boyunca lekelenme yaşadım doktora gittim muayene etti derken onun üzerine Adetim başladı Tabi doktorun teşhisi mevsim geçişi

Doğum kontrol hapları herkese iyi gelmiyor. Bende ilk evlendigimde 2 ay kullandım. Kullandigim sure boyunca devamli lekelenme olmustu.Biraktigimda da yaklaşık 2 ay regl olmamıştım.
Nasıl cesaret edip doğum kontrol kullanıyosunuz diğer soğal yöntemler varken inanın şaşırıyorum.Allah korusun bir daha hamile kalamama ihtimalini bile göze alıyorsunuz ve vücuda erkeklik hormonu verdirip hormonlarınızı alt üst ediyorsunuz.hersey olabilir çünkü bu haplar vücut dengenizi bozuyor..

EVET FARKETTİM VE BIRAKTIM BENDE BUYÜZDEN

Düğün günüm adet baslangicina geliyordu. Gelinliği o vaziyette giymek istemediğim için kullandım. Ara vermeden 2 kutu içtim sonrada devam etmedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…