Regl-oruç-bebek üçlüsü (üçünüde dene tarafini seç)

bu tür kanamaların başta kist olmak üzere(ki bence gebelikten daha olası) bir sürü sebebi var...
neden doktora gitmiyosunuz.

benim bildiğim idrar testinde bikaç gün regl gecikmesi olunca çıkıyor
en iyisi kan tahlili

hayırlısı olsun bu arada :)

Beklenen adet gununden onceki gun odrar testinde gorundu benim.
Ama gec dollenme falansa gorunmez.
Kan testi en kesin cozum.

bu tür kanamaların başta kist olmak üzere(ki bence gebelikten daha olası) bir sürü sebebi var...
neden doktora gitmiyosunuz.
Bir kaç ay önce zaten muayene olmuştum. Ayrıca sağlıkcı olduğum halde doktor,iğne,hastane korkusu olan biriyim. Bi sorun yasadigimda hastane işini erteyebildigim kadar erteliyorum. Ama biraz önce kan verdim. Sonuç ogleden sonra çıkacak bakalım.

Beklenen adet gununden onceki gun odrar testinde gorundu benim.
Ama gec dollenme falansa gorunmez.
Kan testi en kesin cozum.
Gaza gelip kan verdim. Gebelik olduğunu sanmıyorum ama aklımdan çıkmış olur en azından.

Bu ay hayatimda ilk defa 1 hafta gec regl oldum. Havalar cok duzensiz ona bagladim ben ama... iyi de korktum yani :)

Mevsim ve düzen değişikliğinden
Bende aynıyım
Ctesi tatile gidiyorum şansıma tam da ctesi olurum bak...

4 Gündür lekem geliyor koyu kahve oruç gitti zaten her ramazanda böyle olurum ben aksilik diyorum

ultrasonla doktor yumurtalıklarınıza bakıyor.
korkacak bişey yok.geçmiş olsun.

Bana mevsimden gibi geldi. Bide ramazan vücut dengeleri değişiyor. İnsallaj hamilesin dır hadi bakalım hayırlı haberler insallah. Kanda çıkar zaten gebelik varsa

kızlar bende bişe danışıcam size 2 aylık evliyim ilk başta doğum kontrol hapalrı kulanndım bir ayda iki kere kirlendim ilaçları bıraktım 1 aydır şimdi ise 5 günüdür adetim geçikti her sabah uyandığımda mide bulantısı oluyo gün içindede devam ediyo doğum kontrol testi aldım geçen hafta bişey çıkmadı neden olur acaba bu durum ?

hamileysen yerlesme kanamasi olabilir o. hayirlisi olsun hakkinda

bulanti ilk haftalarda olmaz 8 haftadan sonra falan baslar. kist olmus olabilir dra git lutfen

Doğum kontrol hapları herkese iyi gelmiyor. Bende ilk evlendigimde 2 ay kullandım. Kullandigim sure boyunca devamli lekelenme olmustu.Biraktigimda da yaklaşık 2 ay regl olmamıştım.

Benim de bahardan bu yana bu tarz koyu kahve lekelenmem oluyor. Bi kere öyle oldu, 3 hafta sonra normal regl oldum. 1 ay sonra yine koyu kahve lekelenme oldu...

Ben de doktora gideceğim artık, tam regl olamayınca menapozlu teyzeler gibi oluyorum. Bu sıcaklarda, oruçlu oruçlu hiç çekilmiyor bu menapoz yangınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…