- 20 Ağustos 2015
- 6.507
- 15.645
- 248
benim bildiğim idrar testinde bikaç gün regl gecikmesi olunca çıkıyor@Englishteachersdf
@Cilekli sakiz
@Culhagibi
Kan testi vericem ama daha ne olduğunu anlayamadım ki. Bir kaç gün daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum. İdrar testinde sonuç ne zaman belli olur peki ? İlk regl gunumde yaptım. Bir şey çıkmadı.
Bir kaç ay önce zaten muayene olmuştum. Ayrıca sağlıkcı olduğum halde doktor,iğne,hastane korkusu olan biriyim. Bi sorun yasadigimda hastane işini erteyebildigim kadar erteliyorum. Ama biraz önce kan verdim. Sonuç ogleden sonra çıkacak bakalım.bu tür kanamaların başta kist olmak üzere(ki bence gebelikten daha olası) bir sürü sebebi var...
neden doktora gitmiyosunuz.
Gaza gelip kan verdim. Gebelik olduğunu sanmıyorum ama aklımdan çıkmış olur en azından.Beklenen adet gununden onceki gun odrar testinde gorundu benim.
Ama gec dollenme falansa gorunmez.
Kan testi en kesin cozum.
Iyi yapmissiniz.Gaza gelip kan verdim. Gebelik olduğunu sanmıyorum ama aklımdan çıkmış olur en azından.
Bir kaç ay önce zaten muayene olmuştum. Ayrıca sağlıkcı olduğum halde doktor,iğne,hastane korkusu olan biriyim. Bi sorun yasadigimda hastane işini erteyebildigim kadar erteliyorum. Ama biraz önce kan verdim. Sonuç ogleden sonra çıkacak bakalım.
Boş yere umitlenmeyim şimdi :) Düşünmüyorum aslında ama keşke olsa demiyo da değilim yanikız ben okurken hamılesın gıbıme geldi
hadi inşallahhhhhh
hamileysen yerlesme kanamasi olabilir o. hayirlisi olsun hakkindaHerkese merhaba arkadaşlar. Hayirli ramazanlar.
Bu ay garip şeyler oluyor malum bölgemde. Dün regl olmam gerekiyordu. Ama 4 gün öncesinde kahverengi akıntı geldi. Normalde bazen reglden öncede gelirdi ama bi kac saat sonra hastalanirdim. Hadi diyelimki en fazla 1 gün olsun. Neyse işte dediğim gibi 4 gün önce leke geldi ama çok açık bi kahverengi. Günde 2 3 damla şeklinde geliyordu. Hiç adet belirtim yok bu arada. 1 hafta önce ağrımaya başlayan goguslerde hiç tık yok. Karnim da istisnasiz ağrırdi suan oda yok. Bende heralde daha regl olmam diye düşünüp dün banyo yaptım ki bugün oruç tutmak istiyordum. Banyodan sonra yine çok az bi miktar açık kırmızı kanımsı biseyler geldi.Ondan sonra yine hiç bişey yok. Hamilelik belirtilerine baktım. Bu şekilde yaşayanlarda olmuş. Test yaptim ama bisey cikmadi. Takvime gore dun regl olmam gerekiyordu. Duzenlidir aslında takvimden pek şaşmaz. Ama bu nedir şimdi ? Hasta miyim değil miyim ? Sanmiyorum ama acaba hamile miyim ? Kahverengi leke dusuk tehlikesi diyenlerde olmus. O yuzdende biraz evham yaptim ki bisey varsa cozumune bakalim diye.Oructa tutamiyorum oda ayrı bi dert zaten.
Gerçekten gina geldi bu kadınsal sorunlardan. Hayır bari ramazanda yapma bunu. İnsan ne yapacagini şaşırıyor. 11 ay düzenli devam eden şey bu ay çıldırdı. Kesip atcam o olacak. Acayip sinirliyim.
Not:Sayın buyuklerimiz konuyu hemen tasimayin olur mu ? Bu konuda tecrübeli bayanlardan fikir almam lazim. Sizde biliyorsunuzki diğer bölümler bu kadar rağbet görmüyor. Ayrıca buda bi dert, nolmus yani ? İllede kocam mi aldatsin ? Neyse tasimayin da azicik kalsın. Öptüm hepinizi :)
bulanti ilk haftalarda olmaz 8 haftadan sonra falan baslar. kist olmus olabilir dra git lutfenkızlar bende bişe danışıcam size 2 aylık evliyim ilk başta doğum kontrol hapalrı kulanndım bir ayda iki kere kirlendim ilaçları bıraktım 1 aydır şimdi ise 5 günüdür adetim geçikti her sabah uyandığımda mide bulantısı oluyo gün içindede devam ediyo doğum kontrol testi aldım geçen hafta bişey çıkmadı neden olur acaba bu durum ?
bulanti ilk haftalarda olmaz 8 haftadan sonra falan baslar. kist olmus olabilir dra git lutfen[/Q
ramazandan dolayıda gidemem oruç tutyorum çünkü erteleyirum belki adet olurum diye inş kıst filan yoktur ama ben düzenli kontrol olan bi insanım daha yni baktırdım bişey yoktu rahimde
Doğum kontrol hapları herkese iyi gelmiyor. Bende ilk evlendigimde 2 ay kullandım. Kullandigim sure boyunca devamli lekelenme olmustu.Biraktigimda da yaklaşık 2 ay regl olmamıştım.kızlar bende bişe danışıcam size 2 aylık evliyim ilk başta doğum kontrol hapalrı kulanndım bir ayda iki kere kirlendim ilaçları bıraktım 1 aydır şimdi ise 5 günüdür adetim geçikti her sabah uyandığımda mide bulantısı oluyo gün içindede devam ediyo doğum kontrol testi aldım geçen hafta bişey çıkmadı neden olur acaba bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?