Regl-oruç-bebek üçlüsü (üçünüde dene tarafini seç)

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Herkese merhaba arkadaşlar. Hayirli ramazanlar.
Bu ay garip şeyler oluyor malum bölgemde. Dün regl olmam gerekiyordu. Ama 4 gün öncesinde kahverengi akıntı geldi. Normalde bazen reglden öncede gelirdi ama bi kac saat sonra hastalanirdim. Hadi diyelimki en fazla 1 gün olsun. Neyse işte dediğim gibi 4 gün önce leke geldi ama çok açık bi kahverengi. Günde 2 3 damla şeklinde geliyordu. Hiç adet belirtim yok bu arada. 1 hafta önce ağrımaya başlayan goguslerde hiç tık yok. Karnim da istisnasiz ağrırdi suan oda yok. Bende heralde daha regl olmam diye düşünüp dün banyo yaptım ki bugün oruç tutmak istiyordum. Banyodan sonra yine çok az bi miktar açık kırmızı kanımsı biseyler geldi.Ondan sonra yine hiç bişey yok. Hamilelik belirtilerine baktım. Bu şekilde yaşayanlarda olmuş. Test yaptim ama bisey cikmadi. Takvime gore dun regl olmam gerekiyordu. Duzenlidir aslında takvimden pek şaşmaz. Ama bu nedir şimdi ? Hasta miyim değil miyim ? Sanmiyorum ama acaba hamile miyim ? Kahverengi leke dusuk tehlikesi diyenlerde olmus. O yuzdende biraz evham yaptim ki bisey varsa cozumune bakalim diye.Oructa tutamiyorum oda ayrı bi dert zaten.
Gerçekten gina geldi bu kadınsal sorunlardan. Hayır bari ramazanda yapma bunu. İnsan ne yapacagini şaşırıyor. 11 ay düzenli devam eden şey bu ay çıldırdı. Kesip atcam o olacak. Acayip sinirliyim.

Not:Sayın buyuklerimiz konuyu hemen tasimayin olur mu ? Bu konuda tecrübeli bayanlardan fikir almam lazim. Sizde biliyorsunuzki diğer bölümler bu kadar rağbet görmüyor. Ayrıca buda bi dert, nolmus yani ? İllede kocam mi aldatsin ? Neyse tasimayin da azicik kalsın. Öptüm hepinizi :)

Hamilelik için kan testi yaptırmayı deneseniz,kesin sonuç.İdrar testlerinin belli bir günü gecmesi lazım,pozitif sonuç için,ama kan testi kısa süre için bile sonuç veriyor.
Sonuca göre oruc tutar ya da tutmazsınız.

Bu ay herkeste bir sıkıntı var herhalde... Bende geçen ay ayın başında oldum bir de sonuna doğru ve aynı şekilde ilk üç gün hafif kahve sonra pembe oldu daha sonra iki gün kesildi sonrasında yoğun şekilde devam etti.. adet bitmesine rağmen hala göğüs hassasiyetim devam ediyor hamile olmadığıma eminim ama insanın içine kuşku düşüyor...

Kan testi verin bence...

Canım tecrübemi yazayım adetim 2 gün geçtikten sonra gece yatmadan önce kahverengi bi akıntım geldi bende hamilelik bekliyordum heh gene adet olucam dedim ama bi şüphede düştü içime.çünkü kahverengi değil pembe gelirdi adet öncesi.neyse bekleyelim görelim dedim ertesi gün adetim çoğalmayınca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.aslında seninkide adetten çok hamileliğe benziyor ama teste güvenmedim dersen kan ver bide garanti olsun yada hemen bi kadın doğuma görün derim.

eğer bu ay kistin varsa ve adetle atmak için zorlanıyorsa vücudun o da böyle belirtiler verir.

Kızlar benimde belim ağrıyo ama hamileyken ya da adet olmaya yakın ağrır ya aynen öyle vajinada bi baskı falan, regli düzenli ve oldum bitti 2 gün önce, havadan mı sudan mı bilemedim

Beklenen adet tarihinde çıkmıştı benim testte yani daha gecikme falan olmamıştı ama benim hcg çok yüksek seyrediyodu belki de ondan

Kan testi ver canım geçmiş döllenme den kaynaklı idrar da çıkmaya bilir .
Artı regl den bir 2 hafta sonra belli olur idrar da diye biliyorum ama .

Kan testi ver canım geçmiş döllenme den kaynaklı idrar da çıkmaya bilir .
Artı regl den bir 2 hafta sonra belli olur idrar da diye biliyorum ama .
O kadar geç olduğunu sanmıyorum ya. Hem ben bekleyemem ki bi kaç gün sonra kan testi yaptiririm zaten. Ama emin olmadan gitmek istemiyorum. Çünkü kan vermekten çok korkuyorum malesef.

Benim 5 gün önce idrar testinde çıktı.Ama 1 hafta geçtikten sonra cikan da var.Bir iki gün daha bekleyin tekrar test yapin.

Kan testi yaptırdım simdi.Sonuç ogleden sonra çıkacak bakalım. Sanmiyorum ama en azından aklımdan çıkmış olur.

Ben anlattığınız şekilde hamile kaldım ama iki gün geçince testte çıkmıştı isterseniz kan testi yaptırın birde şöyle bir durum var vücudumuz herşeyden etkilendiği gibi oruçtan da etkilenip gecikme yaşamış olabilirsiniz ben hep gecikir tüm tutardım orucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…