Regl öncesi kan verdim

Folık asıt var onu alabılırsın canım gunde bır tane ben hamıle kalmadan ıkı aya yakın ıctım hamıle kaldım. Insallah tez vakıtte kalırsın. Acele etme
Merhabalar, ben de yaklaşık 2 aydır folik asit kullanıyorum da doktorum bir açıklama yapmadı verirken sadece hamilelik öncesinde başlaman faydalı olur dedi ama bende daha bir hamilelik söz konusu değil 1 hafta sonra regl olcam. Size doktorunuz folik asit ile ilgili bir açıklama yaptı mı?

Merhabalar ,Benim bildiğim kadarıyla folik asit bebek olsun diye değil, hamile kalmak için değil diye biliyorum. Folik asit eğer bebek olursa gelişimi , zihinsel ve bedensel sıkıntısı olmasın diye veriliyor.

Canım ben arkadas tavsıyesı ıle basladım. Folık asıt baslaması vucudu hamılelıge hazırlıyor ve hamıle oldugunda depolar dolu oldugu ıcın yorgunluk fılan az oldu bende uyku halı yıne aynı sekılde. Netten folık asıt hakkında bakalıbılırsın. Bende hamılelık dusenenlere onerıyorum. Doktorlar da onerıyor zaten. Insallah hamıle kalırsın.

Çok teşekkür ederim canım 8 aydır hamilelik için uğraşıyoruz umarım Rabbim nasip eder

Merhabalar ,Benim bildiğim kadarıyla folik asit bebek olsun diye değil, hamile kalmak için değil diye biliyorum. Folik asit eğer bebek olursa gelişimi , zihinsel ve bedensel sıkıntısı olmasın diye veriliyor.
Anladım teşekkür ederim, zaman ayırıp cevap verdiğiniz için

Çok düzenli adet olurum 28 günde bir hiç şaşmaz ama bu zamana kadar kendimizce korunduk ya ister istemez insan adet gününü bekliyor şimdi dünkü kana göre bu ay hamilelik kesin yok mudur sizce?
Bence yoktur canım çünkü benim de hiç şaşmaz 28günde bir olur ve 1gün geçince değer 1022,82 çıktı yani adetten 3gün önce yine 200-250 çıkması gerekirdi

Mayıs ayı içerisinde gitcem tekrar o zaman hatırlatırım o halde
Aynen ıstersen de doktordan bılgı al folık asıt hakkında. Sonra bu dogal beslenme konusında da bılgı al derım. Ben yememe dıkkat ettım halıme kalmadan sosıs salam evıme hıc gırmedı hep dogal seyler yedım hakıkı bal corekotu tukettım. Dısarda bıle yeme yanı margarın fılan kullanma esınde bol bol kuruyemıs tuketsın

Tavsiyelerine dikkat etcem canım, doktorum çok ilgili bir kadın değil ya da ilgiliyse eğer bana denk gelmedisadece ne sorsam ona kısa kısa cevap veriyor. Bunları not alıp gitmemde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…