• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl öncesi kan verdim

Kanaryaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
641
857
33
29
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye, iki yıllık evliyim ve korunmayı yeni bıraktık dün tansiyonum çıktığı için hastaneye gittik kab aldılar ve betahcg 'ye de baktılar 5'ten küçüktü. Reglime 3 gün var sizce değişir mi bu durum yoksa hamilelik yok mu ? Bu grubun yazılarını çok okudum ve çok beğeniyorum sayfayı bana da yardımcı olur musunuz

Eger adetlerın duzenlıyse cıkması lazım ama gec adet oluyorsanız cıkmayabılır.
Çok düzenli adet olurum 28 günde bir hiç şaşmaz ama bu zamana kadar kendimizce korunduk ya ister istemez insan adet gününü bekliyor şimdi dünkü kana göre bu ay hamilelik kesin yok mudur sizce?

Çok düzenli adet olurum 28 günde bir hiç şaşmaz ama bu zamana kadar kendimizce korunduk ya ister istemez insan adet gününü bekliyor şimdi dünkü kana göre bu ay hamilelik kesin yok mudur sizce?
Uzmek ıstemem ama yok gıbı cunku adetım bır gun gecıktı 821cıkmıstı uc gun once olsa yıne 100 kusurlerde olurdu bende duzenlı oluyorum. Ama kesın bır durum degıl yanı sen yıne evde test yap adet gunu olmzsan

Uzmek ıstemem ama yok gıbı cunku adetım bır gun gecıktı 821cıkmıstı uc gun once olsa yıne 100 kusurlerde olurdu bende duzenlı oluyorum. Ama kesın bır durum degıl yanı sen yıne evde test yap adet gunu olmzsan
Doğrudur biraz uzağım bu konulara peki doktora gitmem gerekir mi gebelik düşünüyorum diye geçen ay adet bittikten sonra bıraktık korunmayı bir ay oldu işte zamana bırakmak en iyisi herhalde

5 ten az çıktı derken kaç çıktı acaba ? Geç döllenme olmuş olabilir ona görede değer artabilir . Kaç çıktı bilmiyorum ama

Geç döllenme olabilir hem adetinede var daha yükselebilirde ağır iş yapma ki varsada sağlam tutunsun bebişin inşallah vardır :)
Çok teşekkür ederim ılıman yorumunuz için. Cidden var mı bilmiyorum ama inşallah vardır. Zaten reglim hiç şaşmaz eğer olmazsam umutlanırım🤗

Çok teşekkür ederim ılıman yorumunuz için. Cidden var mı bilmiyorum ama inşallah vardır. Zaten reglim hiç şaşmaz eğer olmazsam umutlanırım🤗
Üstünede görebilirsin renglinde tuhaflık sezersen bile bir kan vermeni öneririm ki ben kırmızı lekelenmeyle öğrendim hamile olduğumu tesadüf bilemezsin :) 2 diyince yükselir diye geçti içimden ne yalan söyleyeyim eğer olmasaydı 0.100 çıkardı diye düşündüm . Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir ❤️

Üstünede görebilirsin renglinde tuhaflık sezersen bile bir kan vermeni öneririm ki ben kırmızı lekelenmeyle öğrendim hamile olduğumu tesadüf bilemezsin :) 2 diyince yükselir diye geçti içimden ne yalan söyleyeyim eğer olmasaydı 0.100 çıkardı diye düşündüm . Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir ❤
Allah razı olsun inşallah 😍

Folık asıt var onu alabılırsın canım gunde bır tane ben hamıle kalmadan ıkı aya yakın ıctım hamıle kaldım. Insallah tez vakıtte kalırsın. Acele etme

Allah ol derse olmayacak birşey yoktur canım.
Benim adeti 1gun gectiginde 149 çıkmıştı ama benim döngülerim değişiyordu bazen.
4sene isteyipte olmamış biri olarak sana önereceğim şeyler: lutfen stres yapma ve kendinde belirti arama. Yediğine içtiğine dikkat et. Tedbir amaclı doktora git tahlillerini yaptır derim ona gore doktor zaten folik asit verir sana.

Allah yar ve yardımcınız olsun, tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Allah ol derse olmayacak birşey yoktur canım.
Benim adeti 1gun gectiginde 149 çıkmıştı ama benim döngülerim değişiyordu bazen.
4sene isteyipte olmamış biri olarak sana önereceğim şeyler: lutfen stres yapma ve kendinde belirti arama. Yediğine içtiğine dikkat et. Tedbir amaclı doktora git tahlillerini yaptır derim ona gore doktor zaten folik asit verir sana.

Allah yar ve yardımcınız olsun, tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim.
İnşallah Allah razı olsun 🙏

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye, iki yıllık evliyim ve korunmayı yeni bıraktık dün tansiyonum çıktığı için hastaneye gittik kab aldılar ve betahcg 'ye de baktılar 5'ten küçüktü. Reglime 3 gün var sizce değişir mi bu durum yoksa hamilelik yok mu ? Bu grubun yazılarını çok okudum ve çok beğeniyorum sayfayı bana da yardımcı olur musunuz

Değişmezzz. ben tarafından denendi onaylandı :)

Back