• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl öncesi gelen siyah kan

tanrica_fides

Umut
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
279
256
53
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6-8 aydır regl öncesi (3-5 gün kadar) siyah renkli bir kananam oluyor. Çok ve yoğun değil. Bu konuda 2 doktorla görüştüm. İkisi de şu an bir sorun görmedi. Bir tanesi ise 6 ay sonra hala devam ederse biyopsi yapalım dedi. Bu arada merak ettiğim şu, benzer bir süreci yaşayan var mı acaba?
Belki ilgili olabilir diye eklemem gerekirse 38 yaşındayım yıllardır sürekli ağrı kesici alıyorum, bazen acilde ağrı kesici iğne oluyorum ve malesef bazıları da regl dönemine rastlıyor. Çünkü pms, ilk adet günü, yorgunluk, stres gibi etkenlere hep ağrıyan bir baş. Regl döneminde ilaç aldığım zaman kanama azalıyor bazen bu nedenle bu detayı verdim. Yani regl iken ilaç aldığımda kanama kesildiğinde bir sonraki ay gelen siyah kanın sebebi bu durum olabilir mi diye düşünüyorum. Sevgiler...

Hiç ultrason çektirdiniz mi ? Bir şey olunca hemen çıkıyor ultrasonda çünkü. Eğer çektirdiyseniz ve bir şey çıkmadıysa kafanıza takmayın. Bazen bir önceki aydan birikmiş olan kan diğer ay gelebiliyormuş ondan da olabilir.

Başıma gelmedi ancak işyerinde bir mesai arkadaşım aynı şeyi yaşamıştı. Doktora gittiğinde kadın doğum uzmanı Regl öncesinde kanamanın sorun olmadığını böyle siyah bir kanamanın regl bitiminde olduğunda sorun teşkil edebileceğini söylemişti.

Hızlıca iyileşmenize dileğiyle sağlıcakla kalın

Ben 37 yaşındayım ve doğumdan sonra yıllardır regl başlarken siyah başlıyor..Bir sorunumda yok yani..Kafana takılacak birşey değil

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6-8 aydır regl öncesi (3-5 gün kadar) siyah renkli bir kananam oluyor. Çok ve yoğun değil. Bu konuda 2 doktorla görüştüm. İkisi de şu an bir sorun görmedi. Bir tanesi ise 6 ay sonra hala devam ederse biyopsi yapalım dedi. Bu arada merak ettiğim şu, benzer bir süreci yaşayan var mı acaba?
Belki ilgili olabilir diye eklemem gerekirse 38 yaşındayım yıllardır sürekli ağrı kesici alıyorum, bazen acilde ağrı kesici iğne oluyorum ve malesef bazıları da regl dönemine rastlıyor. Çünkü pms, ilk adet günü, yorgunluk, stres gibi etkenlere hep ağrıyan bir baş. Regl döneminde ilaç aldığım zaman kanama azalıyor bazen bu nedenle bu detayı verdim. Yani regl iken ilaç aldığımda kanama kesildiğinde bir sonraki ay gelen siyah kanın sebebi bu durum olabilir mi diye düşünüyorum. Sevgiler...
Kan Bir sure bekleyince rengi koyulasabiliyor siyahlasiyor diye biliyorum. Benimde basima gelmisti ama gecti

reglde gelen siyah kan bildiğim kadarıyla rahimde kalan eski kanın koyulaşması durumu. Bir ay önceki kalan kan yani ara ara oluyor

Benim ilk kanım hiç siyah olmaz ama yıllardır son günlerinde siyah olur . Hiç sorun olacağını düşünüpte doktora gitmedim yani . İçime kurt düştü şimdi :110:

Back