- 29 Kasım 2020
- 24
- 9
- 31
Sabah gidip bidaha alacağım testBunlardan daha öncede yapmıştım evde hepsinde tek çizgi çıkıyordu bi kaç gün sonra da adet oluyordum ilk defa böyle bir testle karşılaştım
Yarın aldığım yere gösterip tekrar test alıp bakacağımTest bozuk gibi geldi bana ince ince çizgiler var
Sanırım bozuk bir testBunlardan daha öncede yapmıştım evde hepsinde tek çizgi çıkıyordu bi kaç gün sonra da adet oluyordum ilk defa böyle bir testle karşılaştım
İlk idrarınız ile yapınSabah gidip bidaha alacağım test
İnşallah bozuk değildir inşallah gebelik vardır 7 aydır uğraşıyorum olmuyo Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSanırım bozuk bir test
Sabahtan bakıp haber vereceğim mutlaka Rabbim inşallah nasip ederİlk idrarınız ile yapın
İnşallah hayırlısı neyse o olsun Allah gönlünüze göre versinSabahtan bakıp haber vereceğim mutlaka Rabbim inşallah nasip eder
Amin güzel dualarınız için teşekkür ederimİnşallah hayırlısı neyse o olsun Allah gönlünüze göre versin
Çok değişik yahu, benim gebeligimde ise aksine akıntı asla olmadı.Her iki çocuğumda da hamilelikten önce yoğun beyaz akıntı olmuştu.umarım güzel haberler alırsınız
Sanırım siz geç yumurtluyosunuz ondan bu kadar geç çıktı
Sanırım siz geç yumurtluyosunuz ondan bu kadar geç çıktı
Şimdi kan tahlili yaptırmak için hastaneye gidiyorum kızlar dua edin benim içinOlma ihtimali varmıdır
Bunda silik çizgi var vallaaa ay hadi inşallah vardır kan ver hemen
Verdim canım 2 saat sonra belli olcak doktor teste göre var dediBunda silik çizgi var vallaaa ay hadi inşallah vardır kan ver hemen