Bende kanda 8.59 çıkdı testde çıkmıyor çok garıp, yarın yıne kan vercemMaalesef kızlar kanda negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kanda 8.59 çıkdı testde çıkmıyor çok garıp, yarın yıne kan vercemMaalesef kızlar kanda negatif çıktı
Ya aklım almıyor erken gebelik testi dün gece yaptım sabah yaptım 2 de de çıktı hatta küçük testle yaptım onda da silik çizgi çıktı ama kanda negatif dedi doktor bu nasıl oluyo böyle anlamadım ilaç da kullanmadım uzun zamandır şaşkınım çok umutluydum olmaması şaşırttı beniBende kanda 8.59 çıkdı testde çıkmıyor çok garıp, yarın yıne kan vercem
Bende tam aksı erken gebelık kucuk kaset testde bir şey çıkmıyor negatıf cumartesı kanda 8.29 çıkdı doktor değer düşük dedı bugun yıne verıcem bakalım artmışmı 17 gundur gecıkıyır reglımYa aklım almıyor erken gebelik testi dün gece yaptım sabah yaptım 2 de de çıktı hatta küçük testle yaptım onda da silik çizgi çıktı ama kanda negatif dedi doktor bu nasıl oluyo böyle anlamadım ilaç da kullanmadım uzun zamandır şaşkınım çok umutluydum olmaması şaşırttı beni
Hamile değilmişimAynı durumdayım sızınle ..durumunuz nedır acaba umarım hamişsinzdr
Konuyu güncelledim kızlarEvet hanımlar ben ilk gebeliğimde fazla vücudumu dinlememiştim o yüzden hatırlamıyorum. Hatta ikinci çocuğu düşünmeye başlayana kadar yumurtlama akıntılarımı bile fark etmezdim. Her regl öncesi gelen beyaz akıntı bu ay da geldi hamile olsaydım gelmez miydi? bu ay umutluyum çünkü. Daha adetime 10 gün var zaten.
Düzenleme: kızlar bu konuyu geçen ay açmıştım ve hamile değilmişim. Bu Ağustos ayında adete yakın yine regl öncesi gelen beyaz akıntıdan olmuştu ve umudu kesmiştim. Ama hamileymişim ve hamilelikte de regliye yakın bu beyaz akıntı oluyormuş. Araştıran varsa diye güncelledim konuyu. Allah isteyen bütün anneleri bebeğine kavuştursun
Selam canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKonuyu güncelledim kızlar
Çok teşekkür ederim canım rabbim herkesi sevindirsin inşallah Böyle batmalar oluyor tam yumurtalarimin olduğu yerde ondan başka sanki karnımın, rahim bölgemin içi sızlıyor ama tatlı bir sızı biraz da baş dönmem varSelam canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Baska ne gibi belirtilerin vardi benimde 4 günüm var Beyaz akıntı konusu benimde hep aklimi karistiyor
Amin canim insallah regl gunune ne kadar kala öğrendin? Bende batma ve sanci ara ara oluyor ama geciyor sonra bisi yokmuş gibi. Baskada birşeyim yok akintimda normale gore daha az daha kuru bir ay geçirdim. Yumurtalarinin olduğu batmalar tek tarafli mi iki tarafli mi ?Çok teşekkür ederim canım rabbim herkesi sevindirsin inşallah Böyle batmalar oluyor tam yumurtalarimin olduğu yerde ondan başka sanki karnımın, rahim bölgemin içi sızlıyor ama tatlı bir sızı biraz da baş dönmem var
Benim tek taraflı batmalarim oldu canım ama iki taraflı da olabilir belki bilemiyorum. Net hatırlıyorum bir kere gülerken bir anda kalakaldım sol tarafta batma olduğu için. Adetim 1 gün geçmişti kaset testte çıktı. Yumurtlamanın tam 15. Günüydü yani. İnşallah sende de vardır o batmalar boşuna değil benceAmin canim insallah regl gunune ne kadar kala öğrendin? Bende batma ve sanci ara ara oluyor ama geciyor sonra bisi yokmuş gibi. Baskada birşeyim yok akintimda normale gore daha az daha kuru bir ay geçirdim. Yumurtalarinin olduğu batmalar iko tarafli mi iki tarafli mi ?
benimde geçen hafta oldu aynısı ama sağ tarafımda erkendi belki ama baya hissedilir bir batmaydı. hayırlısı olsun bakalım bekliyorum bendeBenim tek taraflı batmalarim oldu canım ama iki taraflı da olabilir belki bilemiyorum. Net hatırlıyorum bir kere gülerken bir anda kalakaldım sol tarafta batma olduğu için. Adetim 1 gün geçmişti kaset testte çıktı. Yumurtlamanın tam 15. Günüydü yani. İnşallah sende de vardır o batmalar boşuna değil bence
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı durumu ben şuan yaşıyorum adetime 8 gün var beyaz akıntı geliyor ve ara ara bel ağrım oluyor senin dediğini yaşıyorum yani bi umut içimde inşallah nasip olurEvet hanımlar ben ilk gebeliğimde fazla vücudumu dinlememiştim o yüzden hatırlamıyorum. Hatta ikinci çocuğu düşünmeye başlayana kadar yumurtlama akıntılarımı bile fark etmezdim. Her regl öncesi gelen beyaz akıntı bu ay da geldi hamile olsaydım gelmez miydi? bu ay umutluyum çünkü. Daha adetime 10 gün var zaten.
Düzenleme: kızlar bu konuyu geçen ay açmıştım ve hamile değilmişim. Bu Ağustos ayında adete yakın yine regl öncesi gelen beyaz akıntıdan olmuştu ve umudu kesmiştim. Ama hamileymişim ve hamilelikte de regliye yakın bu beyaz akıntı oluyormuş. Araştıran varsa diye güncelledim konuyu. Allah isteyen bütün anneleri bebeğine kavuştursun
Teşekkür ederim canım. İnşallah vardır daha önce de adete yakın oluyor muydu sende de?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı durumu ben şuan yaşıyorum adetime 8 gün var beyaz akıntı geliyor ve ara ara bel ağrım oluyor senin dediğini yaşıyorum yani bi umut içimde inşallah nasip olur
Şeffaf bi akıntı normal oluyordu bu şekilde olmuyordu hiç bir de dediğim gibi belim ağrıyor bu olmazdı ara ara kasık ağrımda var bende ama göğüste bir hassasiyet yok anlamadım ben de canım hayırlısı artık bakalım 8 gün kaldıTeşekkür ederim canım. İnşallah vardır daha önce de adete yakın oluyor muydu sende de?
O göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı adet öncesi de olmazdı. Şeffaf akıntı yumurtlama dönemi gelir o günleri değerlendirdiyseniz vardır inşallah. Herkeste farklı belirti oluyor canım 8 gün varmış sabretŞeffaf bi akıntı normal oluyordu bu şekilde olmuyordu hiç bir de dediğim gibi belim ağrıyor bu olmazdı ara ara kasık ağrımda var bende ama göğüste bir hassasiyet yok anlamadım ben de canım hayırlısı artık bakalım 8 gün kaldı
İnan şaşırma 13:14 tane test yapmışımdır aynı senin gibi çizgileri vardı hiçbir şekilde pozitife dönmedi ben de bu şekilde heyecanla gittim kan verdim falan 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar şüpheye düştüm tekrar gittim 1.20 çıktı ama benim adetime o zaman on gün falan vardı Benim adetim biter bitmez yumurtlamayı girdiğim için o yüzden yani şimdi yerken davrandım falan diyenler olacak da herkesin yumurtlama günü farklı şimdi daha hiç kan falan vermedim gebelik testi de yapmayacağım çünkü zaten lanet olsun yani kaşlarını yaptım hepsi pozitif boşu boşuna umutlandırıyorlar tabi şu an belirtilerim var ama olmayadabilir tabi bilemiyorumYa aklım almıyor erken gebelik testi dün gece yaptım sabah yaptım 2 de de çıktı hatta küçük testle yaptım onda da silik çizgi çıktı ama kanda negatif dedi doktor bu nasıl oluyo böyle anlamadım ilaç da kullanmadım uzun zamandır şaşkınım çok umutluydum olmaması şaşırttı beni
Yumurtlama testi yaptım bu ay değerlendirdim günlerimi bir de uzun süre koruyunca insan biraz korkuyor canım nasip de varsa olur diyorum artık kafaya da çok takmak istemiyorum zaten 2 ay oldu korunmayı bırakalı kendimi kasmak istemiyorumO göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı adet öncesi de olmazdı. Şeffaf akıntı yumurtlama dönemi gelir o günleri değerlendirdiyseniz vardır inşallah. Herkeste farklı belirti oluyor canım 8 gün varmış sabret
Üzülme hiç bencede en doğrusu sabrede bilsek adet gecikmesini beklemek ama işte bi umut heycan bekleyiş bizdeki seni çok iyi anlıyorum bende test yapıcam bu ay regli günümü beklicem ve gidip direk kan vericem umarım en yakın zamanda sende bebek haberini alırsınİnan şaşırma 13:14 tane test yapmışımdır aynı senin gibi çizgileri vardı hiçbir şekilde pozitife dönmedi ben de bu şekilde heyecanla gittim kan verdim falan 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar şüpheye düştüm tekrar gittim 1.20 çıktı ama benim adetime o zaman on gün falan vardı Benim adetim biter bitmez yumurtlamayı girdiğim için o yüzden yani şimdi yerken davrandım falan diyenler olacak da herkesin yumurtlama günü farklı şimdi daha hiç kan falan vermedim gebelik testi de yapmayacağım çünkü zaten lanet olsun yani kaşlarını yaptım hepsi pozitif boşu boşuna umutlandırıyorlar tabi şu an belirtilerim var ama olmayadabilir tabi bilemiyorum
Ay inşallah ya inşallah sende de bende de vardır şimdi senin bende durumunu görünce dedim benden bir tane daha var ah bizler biraz sabır gösterebilsek keske Ben hamile olayım veya olmayayım bekleyen herkese Rabbim tez zamanda inşallah nasip eder dualarım seninleÜzülme hiç bencede en doğrusu sabrede bilsek adet gecikmesini beklemek ama işte bi umut heycan bekleyiş bizdeki seni çok iyi anlıyorum bende test yapıcam bu ay regli günümü beklicem ve gidip direk kan vericem umarım en yakın zamanda sende bebek haberini alırsın
Ay inşallah ya inşallah sende de bende de vardır şimdi senin bende durumunu görünce dedim benden bir tane daha var ah bizler biraz sabır gösterebilsek keske Ben hamile olayım veya olmayayım bekleyen herkese Rabbim tez zamanda inşallah nasip eder dualarım seninle
Amin canım isteyen herkese nasip olsun inşallah korumayı yeni bıraktık zaten acelemiz yok ama hemen olsada güzel olur sen yumurtlama testi yapıyormusun peki bir de ne kadardır çocuk istiyorsunAy inşallah ya inşallah sende de bende de vardır şimdi senin bende durumunu görünce dedim benden bir tane daha var ah bizler biraz sabır gösterebilsek keske Ben hamile olayım veya olmayayım bekleyen herkese Rabbim tez zamanda inşallah nasip eder dualarım seninle