Regl öncesi beyaz akıntı, o ay gebelik varsa yine de olur mu?

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
1.468
1.033
30
Evet hanımlar ben ilk gebeliğimde fazla vücudumu dinlememiştim o yüzden hatırlamıyorum. Hatta ikinci çocuğu düşünmeye başlayana kadar yumurtlama akıntılarımı bile fark etmezdim. Her regl öncesi gelen beyaz akıntı bu ay da geldi hamile olsaydım gelmez miydi? bu ay umutluyum çünkü. Daha adetime 10 gün var zaten.

Düzenleme: kızlar bu konuyu geçen ay açmıştım ve hamile değilmişim. Bu Ağustos ayında adete yakın yine regl öncesi gelen beyaz akıntıdan olmuştu ve umudu kesmiştim. Ama hamileymişim ve hamilelikte de regliye yakın bu beyaz akıntı oluyormuş. Araştıran varsa diye güncelledim konuyu. Allah isteyen bütün anneleri bebeğine kavuştursun

Son düzenleme:
Her iki çocuğumda da hamilelikten önce yoğun beyaz akıntı olmuştu.umarım güzel haberler alırsınız

Kızlar hepinize merhaba bende 7 aylık evliyim şu yaşıma kadar asla beyaz akıntı olmamıştı bu ay başladı öyle çok yoğun ki krem gibi günlükte de rahatsız ediyor eşim bebek çok istiyor adetim 12 gün geçti 1 hafta önce test yaptım negatifti ama burayı okuyunca acaba diyorum bu şekil akıntı olup hamile kalan var mı

1 Haftadır test yapmadınız mı gerçekten 12 gün geçmiş olmasına rağmen gözünü seveyim hemen test yap bizede söyle meraktan çatlarım ama bence hamilesin

Bende de beyaz akıntı başladı adetime 6-7 gün var afedersiniz krem gibi beyaz onun dışında başka hiçbir belirtim yok şu an ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı

Bende de beyaz akıntı başladı adetime 6-7 gün var afedersiniz krem gibi beyaz onun dışında başka hiçbir belirtim yok şu an ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı
Bende de adetim 12 gün geçti hiç bir adet belirtimde yok önceden aderime bi kaç gün kala göğüs ağrısından duramıyordum oda yok ama bir aya yakındır yoğun derecede beyaz akıntım var yarım saat önce erken gebelik test yaptım ilk beş dk tek çizgiydi biraz zaman sonra atmak için baktığımda yanında çizgiler belirmiş ama kafam çok karıştı varmı yokmu diye

O Ordulu5252 aynı şekilde benim de öyle önceki aylar göğüs acısından duramazdım bu ay hiçbir şey yok hatta regl öncesi alıngan agresif duygusal olurdum bu ay pamuk gibiyim 12 gün çok fazla bence bi doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…