Lilyumas canim nerelerdesin merak ettim kanaman durdu mu
İnsallah boyle kalir devam etmezOof canim Sorma ben de ne oldugunu cozemedim. Dun pembe akinti geldi solemistim zaten adet oluyorum dedim ped koydum. Pembe akintinin icinde cizgi seklinde kirmiziliklar vardi bi kac tane sayiliodu yani. Bugun o beyazli sarili akintiya dondu. Kesildi oembe akinti
İnsallah boyle kalir devam etmezkorkuyor inssn hakli olarak haber ver yarin olacak mi bakalim insallah olmaz
Git tabii ama bhcg baktirmayi unutma olur mu hic belli olmaz umarim ki hersey yolundadirInsallah canim. Dunden itibaren bu aydan umidim kesildigi icin kotu bisi olmasin endisesindeyim sadece. En azindan adet duzenim sasmasin. Cumartesi doktora randevu aldim bi gozukuyim bakalim o ne dicek.
Canim bembeyaz sut gibi akintim var, arada kasiklarima sanci giriyor, gogus hassasiyeti var azick, halsizlik ve yorgunluk var, bi de kasiniyo gibi oluyor kasigim. Bu gece de ilk defa sol belime arada saplanan sanci var.. Psikolojik mi bilmiyorum..Guncelledim canim nasil belirtiler
Git tabii ama bhcg baktirmayi unutma olur mu hic belli olmaz umarim ki hersey yolundadir
Yok Degildir eminim ben sadece sag salim kucagina almani diliyorum. Soylediklerinin hepsi yasanan seyler en onemlisi kasiktaki belirgin findik kadar bisey oldugu hissidir.Canim bembeyaz sut gibi akintim var, arada kasiklarima sanci giriyor, gogus hassasiyeti var azick, halsizlik ve yorgunluk var, bi de kasiniyo gibi oluyor kasigim. Bu gece de ilk defa sol belime arada saplanan sanci var.. Psikolojik mi bilmiyorum..
Ben zaten kendimi hamile hissediyorum. Ama bence sende hamilesin o yuzden doktora soyle yanlis bir uygulamaya maruz kalmaKuzum bata daha 6 gun var. gecen ayda tam 6 gun kala cikmisti sonuc husran. O yuzden beklemekte fayda var :) ben sizlerden umitliyim totemleriniz tutucak bak gor:)
Ben zaten kendimi hamile hissediyorum. Ama bence sende hamilesin o yuzden doktora soyle yanlis bir uygulamaya maruz kalma
Allah soyletiyor demek ki
Sen gecen ay da bana bunun aynisi solemistin
Yok simdilik herkes pusudaEe millet yokmu kimseden güzel haber az mutlu olalım ya
ya da herkes çalışıyorYok simdilik herkes pusuda
Garip ama onlarin icine doguyor gercekten mesela dr bize yuzde doksan kiz demisti ama esimin icine erkek doguyordu ki kiz cocugu istiyordu ruyasinda da erkek gormustu neyse sonra bi takim problemler bebek alindi rapor geldi erkekmis. Boyle iste canim belli olmaz yanieşimizin bizi rüyasında hamiş olarak görmesi belirti olabilir mieşime uygun bi şekilde bu ay yumurtlamaları kaçırdığımızı ve gebelik şüphesinin bile olmadığına inandırdım gerçi ama
Evet bak bu daha olasi bir ihtimalya da herkes çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?