Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Lilyumas canim nerelerdesin merak ettim kanaman durdu mu

Oof canim Sorma ben de ne oldugunu cozemedim. Dun pembe akinti geldi solemistim zaten adet oluyorum dedim ped koydum. Pembe akintinin icinde cizgi seklinde kirmiziliklar vardi bi kac tane sayiliodu yani. Bugun o beyazli sarili akintiya dondu. Kesildi oembe akinti

İnsallah boyle kalir devam etmez korkuyor inssn hakli olarak haber ver yarin olacak mi bakalim insallah olmaz

İnsallah boyle kalir devam etmez korkuyor inssn hakli olarak haber ver yarin olacak mi bakalim insallah olmaz

Insallah canim. Dunden itibaren bu aydan umidim kesildigi icin kotu bisi olmasin endisesindeyim sadece. En azindan adet duzenim sasmasin. Cumartesi doktora randevu aldim bi gozukuyim bakalim o ne dicek.

Insallah canim. Dunden itibaren bu aydan umidim kesildigi icin kotu bisi olmasin endisesindeyim sadece. En azindan adet duzenim sasmasin. Cumartesi doktora randevu aldim bi gozukuyim bakalim o ne dicek.
Git tabii ama bhcg baktirmayi unutma olur mu hic belli olmaz umarim ki hersey yolundadir

Guncelledim canim nasil belirtiler
Canim bembeyaz sut gibi akintim var, arada kasiklarima sanci giriyor, gogus hassasiyeti var azick, halsizlik ve yorgunluk var, bi de kasiniyo gibi oluyor kasigim. Bu gece de ilk defa sol belime arada saplanan sanci var.. Psikolojik mi bilmiyorum..

Git tabii ama bhcg baktirmayi unutma olur mu hic belli olmaz umarim ki hersey yolundadir

Kuzum bata daha 6 gun var. gecen ayda tam 6 gun kala cikmisti sonuc husran. O yuzden beklemekte fayda var :) ben sizlerden umitliyim totemleriniz tutucak bak gor:)

Canim bembeyaz sut gibi akintim var, arada kasiklarima sanci giriyor, gogus hassasiyeti var azick, halsizlik ve yorgunluk var, bi de kasiniyo gibi oluyor kasigim. Bu gece de ilk defa sol belime arada saplanan sanci var.. Psikolojik mi bilmiyorum..
Yok Degildir eminim ben sadece sag salim kucagina almani diliyorum. Soylediklerinin hepsi yasanan seyler en onemlisi kasiktaki belirgin findik kadar bisey oldugu hissidir.

Kuzum bata daha 6 gun var. gecen ayda tam 6 gun kala cikmisti sonuc husran. O yuzden beklemekte fayda var :) ben sizlerden umitliyim totemleriniz tutucak bak gor:)
Ben zaten kendimi hamile hissediyorum. Ama bence sende hamilesin o yuzden doktora soyle yanlis bir uygulamaya maruz kalma

eşimizin bizi rüyasında hamiş olarak görmesi belirti olabilir mieşime uygun bi şekilde bu ay yumurtlamaları kaçırdığımızı ve gebelik şüphesinin bile olmadığına inandırdım gerçi ama

Yaa nasil hissediliyor hamile ? Benim vucut cok blof yapiyor ben artik inanmiyorum :)

eşimizin bizi rüyasında hamiş olarak görmesi belirti olabilir mieşime uygun bi şekilde bu ay yumurtlamaları kaçırdığımızı ve gebelik şüphesinin bile olmadığına inandırdım gerçi ama
Garip ama onlarin icine doguyor gercekten mesela dr bize yuzde doksan kiz demisti ama esimin icine erkek doguyordu ki kiz cocugu istiyordu ruyasinda da erkek gormustu neyse sonra bi takim problemler bebek alindi rapor geldi erkekmis. Boyle iste canim belli olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…