Konu sahibi ağrıdan değil de psikolojik durumdan bahsetmiş sanırım.Ben hep antidepresan alıyorum ama ağrıma herhangi bir faydası olmadı. Bir kadın doğum uzmanı arkadaşım vardı o ilk gün tam ağrı başlayacağını hissettigin an iki tane aprn.. al dedi gecikmemek şartıyla. Faydasını gördüm tabi bence bir uzmana görünüp kendinize göre tavsiye alabilirsiniz. Başka alternatif yollarda var.
Aa evet ya regl=ağrı algısında olduğum için psikoloji filan hak getireKonu sahibi ağrıdan değil de psikolojik durumdan bahsetmiş sanırım.
teşekkür ederim ama ağrı değil şu anki şikayetim. ağrı da çok oluyor zaten ya iğne vurduruyorum direkt hastaneye gidip ya da güçlü ağrı kesiciler alıyorum. en azından ağrının bir çözümü varBen hep antidepresan alıyorum ama ağrıma herhangi bir faydası olmadı. Bir kadın doğum uzmanı arkadaşım vardı o ilk gün tam ağrı başlayacağını hissettigin an iki tane aprn.. al dedi gecikmemek şartıyla. Faydasını gördüm tabi bence bir uzmana görünüp kendinize göre tavsiye alabilirsiniz. Başka alternatif yollarda var.
aynen benim de bildiğim öyle. ama internette birkaç yerde rastladım dönemsel olarak antidepresan kullananımına,o yüzden buraya sordum, işe yarıyor mu gibisinden. yoksa ilaç adı alıp onu kullanacak değilim ama bunun için doktora giderim en azından.tam olarak anlamadim ki sadece o dönem mi kullanmak istiyorsunuz? Benim bildigim antidepresanlarin etkisini göstermesi bile bir kac haftayi aliyor. Öyle doz azaltmadan birden pat diyede birakilmiyor
Antidepresanlar öyle ağrı kesici gibi şıp diye etki gösteren ilaçlar değil. Benim regl öncesi de çok gergin geçer ama hiç antidepresan alsam mı diye düşünmemiştim sen çok yaşa e mi nerden aklına geldi :)
Melisa çayı iç, doğadanın passifloralı melisası var poşet çay.
kızlar haklısınız da valla var böyle bir şeyAa evet ya regl=ağrı algısında olduğum için psikoloji filan hak getireAma uzun yıllar antideprasan kullanıcısı olarak tavsiye etmem çünkü onu düzenli kullanmak lazım etkisini görmek için. Ayda bir kez kullanarak çok fayda sağlamaz. Ama antideprasan etkisi gösteren tamamen bitkisel Passifflora şurup var pek bi yan etkisi yok genelde o tavsiye edilir. Bi de sarı kantaron çiçeğini demleyip çay olarak içmek iyi olur hapı da var gnc de. Avrupada bitkisel antidepresan olarak kullanılıyor sarı kantaron St. Worth gibi bi isimle anılıyordu. Bunları deneyebilirsiniz. Hap degil de sarı kantaronu araştırın bulabilirseniz çiçeğini demleyip cay olarak icin en sağlıklı görünen yol.
aynen benim de bildiğim öyle. ama internette birkaç yerde rastladım dönemsel olarak antidepresan kullananımına,o yüzden buraya sordum, işe yarıyor mu gibisinden. yoksa ilaç adı alıp onu kullanacak değilim ama bunun için doktora giderim en azından.
bu çok mantıklı geldi bana şu an ya. çünkü eskiden asla bu kadar değildim kesin vücudumda bir şey eksik.bayağıdır tahlil yaptırmıyorum gidip baktırayım ben de. D vitamini mi sadece? diğer vitaminlerden de tetikleyen var mıymışAntidepresan hemen etki etmez. Aynı sebepten psikoloğa gittim. D vitamini eksikliği çıktı. Ve vitamin eksikliği Regl öncesi hormanları tetikliyor dedi aşırı sinirli olmamın sebebiymiş. Vitamin takviyesi verdi reglden 10 gün önce vitamin alıyorum ve İnan hemen etki ediyor son üç aydır gayet iyiyim.
o zaman ona da baktırayım ama normale dönmek için hormon ilacı mı kullanmam gerekecek? :/Ben sinirli değil ama aşırı mutsuz ve umutsuz, depresif oluyorum
Ayın diğer günlerinde gayet normalim
Google attım progesteron azalması yüzündenmiş. Bende de son 2 yıldır var zaten, yaşım ilerleyince hormon seviyem düşmüş zannımca
İnternette antidepresen almayın hormon seviyenize baktırın demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?