- 12 Haziran 2023
- 449
- 199
- 23
- 29
- Konu Sahibi rachelgreengeller
evet kuzu artimeddiTest markası artımed ise çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor o test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzu artimeddiTest markası artımed ise çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor o test
Test markası artımed ise çok fazla yalancı pozitif çıkartıyor o onerdiginiz bi marka varmi benimde negatif ama belirtim var adetimin gecikmesini beklicem 5 gunum daha var
Vallahi oyle neyseki onumuzdeki donem daha dikkatli olmaliyizŞı hayatta kazık yemediğimiz bir bedenimiz vardı o da oldu sanırım yeter ay bir doğru tepki versin
sende durumlar nasıl bu aya mı düşünüyorsun :)Vallahi oyle neyseki onumuzdeki donem daha dikkatli olmaliyiz
Ben adetliydimArkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
Tatlım keşke benim de olsaydı, yani öyleydi de kan testi negatif çıktıMerhaba
Ben adetliydim
Adetımın son gunu test yaptım pozıtıfti
Benim aslinda adetime daha var ama erken yaptgm icinmi negarif ckti blmyorum adetim gecikirse tkrar yapicam ama kendimi umutlandrmak istemiyorum nasipsende durumlar nasıl bu aya mı düşünüyorsun :)
Onu da deneyeyim bu ay bakalımroll gebelik testini seviyorum ben
Merhaba ben şuan hamileyim jinekolaga gidip fitil kullandım yara yaktirmak için fitilden 15 gün sonra adet oldum adetim bitince tekrar yara için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hafif mide bulantım ve göğüs hassasiyetim vardı miktar olarak normal adetime yakın sürdü şuan 13+3 hamileyim bı kan verin isterseniz olabilir ilk oğlumda da adetim olmuştu ilk ayArkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
kuzum verdim kan o zaman 1,20 çıktı maalesef.. ama ilginçtir ki hala midem arada yokluyor.. Testi de önceki mesajlarda yükledim görmüşsünüzdür bilemiyorum artık hayırlısıMerhaba ben şuan hamileyim jinekolaga gidip fitil kullandım yara yaktirmak için fitilden 15 gün sonra adet oldum adetim bitince tekrar yara için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hafif mide bulantım ve göğüs hassasiyetim vardı miktar olarak normal adetime yakın sürdü şuan 13+3 hamileyim bı kan verin isterseniz olabilir ilk oğlumda da adetim olmuştu ilk ay
tatlım test yaptın mı hamile misinBenim aslinda adetime daha var ama erken yaptgm icinmi negarif ckti blmyorum adetim gecikirse tkrar yapicam ama kendimi umutlandrmak istemiyorum nasip
Hayırlısı olsun inşallah rabbim en güzel zamanda nasip etsinkuzum verdim kan o zaman 1,20 çıktı maalesef.. ama ilginçtir ki hala midem arada yokluyor.. Testi de önceki mesajlarda yükledim görmüşsünüzdür bilemiyorum artık hayırlısı
Cnm az once leklendim sanirim adet oluyorumtatlım test yaptın mı hamile misin
2 gun gecikmisti benimde bu aradatatlım test yaptın mı hamile misin
Yapma ya ( sağlık olsun kuzum bu aya hayırlısıylaa2 gun gecikmisti benimde bu arada
Aynen canim sen ne yaptin degerlendiriyomusunYapma ya ( sağlık olsun kuzum bu aya hayırlısıylaa
Canım ben ustüne görme oldum düşük sebeplerle karışık ama cok şükür 1 yaşında acaba gittinizmi doktoraArkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
Gittim kuzum kan testi negatif çıktıCanım ben ustüne görme oldum düşük sebeplerle karışık ama cok şükür 1 yaşında acaba gittinizmi doktora