• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL OLUP HAMİLE OLAN?

Arkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
Cnm yerlesme kanamasi dedikleri sey sanirim bende adet zamaninin gecmesini bekliyorum bugun tarif ettikleri sekilde kahverengi ve acik pembe seklinde lekelenmem var umarim birseyler vardir hakkimizda hayirlisi😌🙏🏻

İnşallah hamilesindir canım haber ver bana da
Maalesef sonuç 1,20 çıktı. İdrar pozitif ama kan negatif, 2 gün adet oldum bitti. Bir şeyler olmaya çalıştı ama olamadı bence bu ay, belki de kimyasal geçirdim bilemiyorum. Tek bildiğim şey hem adet kanamasının olduğu hem de kan testinin böyle çıktığı bir yerde daha bu değer yükselmez. Sanırım artık bu gerçekle yüzleşip önümüzdeki aya odaklanmalıyım

Canım kimyasalsa bile üzülme hiç benim arkadaşım kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldı burda da yazıldığı gibi yani, endişe etme inşallah en iyi zamanda gelir

Canım kimyasalsa bile üzülme hiç benim arkadaşım kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldı burda da yazıldığı gibi yani, endişe etme inşallah en iyi zamanda gelir
Resmi yüklemiştim gördünüz mü kimyasaldır değil mi.. doktorum o kadar ilgisiz ki bunu bile söylemedi kendi yorumum bu ondan soruyorum..

Maalesef sonuç 1,20 çıktı. İdrar pozitif ama kan negatif, 2 gün adet oldum bitti. Bir şeyler olmaya çalıştı ama olamadı bence bu ay, belki de kimyasal geçirdim bilemiyorum. Tek bildiğim şey hem adet kanamasının olduğu hem de kan testinin böyle çıktığı bir yerde daha bu değer yükselmez. Sanırım artık bu gerçekle yüzleşip önümüzdeki aya odaklanmalıyım
Büyük bir ihtimalle kimyasal gebelikmiş dediğiniz gibi bununla yüzleşip diğer aya odaklanın herşey gönlünüzce olsun bu arada ben de Rachel'e çok seviyordum ☺😊

Büyük bir ihtimalle kimyasal gebelikmiş dediğiniz gibi bununla yüzleşip diğer aya odaklanın herşey gönlünüzce olsun bu arada ben de Rachel'e çok seviyordum ☺😊
Kuzum benim şans getirsin diye adını öyle koymuştum, en sevdiğim dizidir Friends💕 ailem gibi oldular izleye izleye. Doğru söylüyorsun artık kendi bilgimle kimyasaldır deyip bu aya bakacağım çok teşekkürler cevaplarınız için💕

Kuzum benim şans getirsin diye adını öyle koymuştum, en sevdiğim dizidir Friends💕 ailem gibi oldular izleye izleye. Doğru söylüyorsun artık kendi bilgimle kimyasaldır deyip bu aya bakacağım çok teşekkürler cevaplarınız için💕
Rabbim kısa zamanda doldursun kucağımıza inşallah canım

Allah hayirlisini versin cnm bende adetime daha var sirf merakimdan test yaptim belirtilerim var diye negatif benimde pskolojik demekki

Back