- 12 Haziran 2023
- 449
- 199
- 23
- 29
- Konu Sahibi rachelgreengeller
-
Emin olmak için kan verin istersenizArkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
vereceğim akşam ama çok korkuyorum kimyasal veya dış diyeEmin olmak için kan verin isterseniz
kanamam dün tamamen kesildiKimyasal gebelik olabilir kan verin adet gini yogun kanamaniz var mi
İnşallah güzel haber alırsınızvereceğim akşam ama çok korkuyorum kimyasal veya dış diye( midem de hala çok kötü bunları yaşayıp mide bulantısı devam eden oldu mu onu da bilmiyorum.. Forumda yazılanların hepsi kötü haber malesef.. İnsan korkuyor
peki sen kimyasal gebelik geçirdiğinde kanama aşamasında bile belirtilerin devam ediyor muydu? benim kanamam durdu ama mide bulantısından duramıyorum halaCanim insallah guzel haberler alirsin ben de kimyasal gebelik yasadiktan hemen sonraki ay hamile kaldim bu arada yani vücut hamile kalmaya kendini alistiriyor Allahtan herseyin hayirlisibi git bakalim.doktorun ne diyecek
İnşallah tatlımmİnsaallah iyi haber alırsın stres yapma lütfen
Hangi marka test ? Ben de birçok kez silik çizgi gördüm. Bariz belli mi silik de olsa ? Yoksa gölge gibi silik mi görsel atabilir misinizArkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
Benim kanamam 1 hafta surdu seninki insallah yerlesme kanamasidirpeki sen kimyasal gebelik geçirdiğinde kanama aşamasında bile belirtilerin devam ediyor muydu? benim kanamam durdu ama mide bulantısından duramıyorum halainşallah sağlıklı ilerler
Bak tatlım böyleHangi marka test ? Ben de birçok kez silik çizgi gördüm. Bariz belli mi silik de olsa ? Yoksa gölge gibi silik mi görsel atabilir misiniz
En iyisi kan vermek ama tabi
İnşallah kuzum belirtilerin var mıydı mide bulantısı vsBenim kanamam 1 hafta surdu seninki insallah yerlesme kanamasidir
Çıkmak üzere kan testi canım inşallah olumlu haberler veririm dua edin banaBen kimyasal geçirdim. 5. Haftaydı yani öğrendikten bir hafta sonra kaybettim. Hiçbir belirti yoktu çünkü hcg çok düşmüş oluyor ve kanama başlıyor. En kesin sonuç şu an kan testi gibi duruyor canım. Buraya yaz sonucu lütfen.
Insallah canim.Çıkmak üzere kan testi canım inşallah olumlu haberler veririm dua edin bana(
Benim de oyleydi ama en son duserken oyleydi o cektigim aciyi hic unutamamVe kanamam 6 gün sürdü. Çok açık pembe bir kanamaydi, yani parlak bir renkti.
Çok şükür kuzum, benimki şu an öyle değil ama emin olamıyor insan.. teste baktın değil mi ben yanılıyor olamam ikinci çizgi varBenim de oyleydi ama en son duserken oyleydi o cektigim aciyi hic unutamamneyse ki Rabbim bekletmeden 1 ay sonra yeniden bir mucize verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?