• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REGL OLUP HAMİLE OLAN?

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
449
199
23
29
Arkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Jou
Arkadaşlar önceden de konu açtım adete 4 kala diye. Mide bulantısına varana kadar her şeyi yaşamışken birden adet günü sabahımda adet oldum test yapamadan. Bildiğiniz regl ama farkı yok ağrı vs. Sonra azalmaya başladı 3. gün çok çok az geldi bugün 4 ve hiçbir şey yok. normalde 5 gün boyunca adet görürüm. Ama mide bulantılarım devam ediyor tam gaz. Şüphelendim ve sabah ilk idrarla test yaptım, sonuç silik pozitif çıktı. Bu üstüne görme mi? Lütfen yardım edin. Böyle olup olumlu sonuç alan var mı randevum akşam
Emin olmak için kan verin isterseniz

vereceğim akşam ama çok korkuyorum kimyasal veya dış diye :KK43:( midem de hala çok kötü bunları yaşayıp mide bulantısı devam eden oldu mu onu da bilmiyorum.. Forumda yazılanların hepsi kötü haber malesef.. İnsan korkuyor
İnşallah güzel haber alırsınız

Canim insallah guzel haberler alirsin ben de kimyasal gebelik yasadiktan hemen sonraki ay hamile kaldim bu arada yani vücut hamile kalmaya kendini alistiriyor Allahtan herseyin hayirlisibi git bakalim.doktorun ne diyecek

Canim insallah guzel haberler alirsin ben de kimyasal gebelik yasadiktan hemen sonraki ay hamile kaldim bu arada yani vücut hamile kalmaya kendini alistiriyor Allahtan herseyin hayirlisibi git bakalim.doktorun ne diyecek
peki sen kimyasal gebelik geçirdiğinde kanama aşamasında bile belirtilerin devam ediyor muydu? benim kanamam durdu ama mide bulantısından duramıyorum hala :( inşallah sağlıklı ilerler

Hangi marka test ? Ben de birçok kez silik çizgi gördüm. Bariz belli mi silik de olsa ? Yoksa gölge gibi silik mi görsel atabilir misiniz
En iyisi kan vermek ama tabi🙏🏼

peki sen kimyasal gebelik geçirdiğinde kanama aşamasında bile belirtilerin devam ediyor muydu? benim kanamam durdu ama mide bulantısından duramıyorum hala :KK43: inşallah sağlıklı ilerler
Benim kanamam 1 hafta surdu seninki insallah yerlesme kanamasidir

Hangi marka test ? Ben de birçok kez silik çizgi gördüm. Bariz belli mi silik de olsa ? Yoksa gölge gibi silik mi görsel atabilir misiniz
En iyisi kan vermek ama tabi🙏🏼
Bak tatlım böyle

Eklentiler

• IMG_4763.jpeg
    IMG_4763.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 664
  • IMG_4762.jpeg
    IMG_4762.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 575
Ben kimyasal geçirdim. 5. Haftaydı yani öğrendikten bir hafta sonra kaybettim. Hiçbir belirti yoktu çünkü hcg çok düşmüş oluyor ve kanama başlıyor. En kesin sonuç şu an kan testi gibi duruyor canım. Buraya yaz sonucu lütfen.

Ben kimyasal geçirdim. 5. Haftaydı yani öğrendikten bir hafta sonra kaybettim. Hiçbir belirti yoktu çünkü hcg çok düşmüş oluyor ve kanama başlıyor. En kesin sonuç şu an kan testi gibi duruyor canım. Buraya yaz sonucu lütfen.
Çıkmak üzere kan testi canım inşallah olumlu haberler veririm dua edin bana :((

Back
X