Bir de dış gebelikte çok düzensiz artış vardır. Bşr yükselir bir düşer tekrar yükselir zikzak çizerek yükselir. Yani en iyisini doktor bilir. Sadece sakibce bekleyin. İnş gönlinüze göre olur. dış gebelik çok zor bir süreç 15 gün hastanede yattım ve operasyon geçirdm.
[/QUOTof
Of of of çok zor zamanlar geçirmiştim cnm Allah yardımcın olsunBir de dış gebelikte çok düzensiz artış vardır. Bşr yükselir bir düşer tekrar yükselir zikzak çizerek yükselir. Yani en iyisini doktor bilir. Sadece sakibce bekleyin. İnş gönlinüze göre olur. dış gebelik çok zor bir süreç 15 gün hastanede yattım ve operasyon geçirdm.
Allah gönlüne ferahlık versinAynen öyle canım hafta 1 kan vermen de yeterli olur ama ben duramam dersen 2 güne bir de verebilirsiniz mesajlasalim dedi
Ay masaallah ya gerçekten mucize yaşamış arkadaşınız inşallah ben de oyleyimdir. Senin verdiğin umut benim bağladığım karamsarliktan kat kat iyidir en azından pozitif olurum kuzum çok sağolSizi boşa umutlandirmak istemem ama 7 gun adeti gecikiyor. Bu sure icinde kan veriyor. Adet oluyor tahlili almaya gitmiyor 10 gun boyunca bildigimiz kanamasi oluyor. Sonra testin sonucu icin ariyorlar neden almadiniz diye onlara adet oldugunu gerek kalmadigini soyluyor. Hemsire de pozitif sonucunuz ama diyor.
evet evet var öyle şeyler benim bi doktor arkadaşım anlattı, bi hastası da her ay düzenli adet oldu ve kilo almadı, bi kaza geçiriyo orda hastaneye kaldırılınca bebek iyi ama ciğerleri de gelişmiş daha riske atmayalım alalım diyolar kadın kucağında bebekle eve gidiyoAy yok artık maşallahinşallah benim de öyledir çok keyiflendim okurken valla sen çok yaşa
Teşekkür ederm.nasip değilmiş demek ki. Sağlıklı olup gebeliğin devam etmesini isterdim açıkcası. Ama sizinki dış gebeliğe benzemiyor.Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümdoktor çok çok düşük ihtimalle dış gebelik de olabilir ama şu an kafaya takmayın dedi onu dediği için taktım ben içim soğudu gerçekten
Ay masaallah ya gerçekten mucize yaşamış arkadaşınız inşallah ben de oyleyimdir. Senin verdiğin umut benim bağladığım karamsarliktan kat kat iyidir en azından pozitif olurum kuzum çok sağol
Aminnn canım benim sana da çok geçmiş olsun Allah'ım herkesin gönlünden geçeni versin insallahAllah gönlüne ferahlık versin
Bende kimyasal gebelik geçirdigim de daha kimyasal gebeligin ne oldugunu bilmiyordum ve ilk kez duymuştum
Cahillik mi bilemiyorum etrafim da da hiç bunu yaşayan olmamisti
Insan korkuyor bilmedigi bişey belirsizlik sonuçta
InsaAllah güzel haberler alırsın sende sağlıkli bir hamilelik geçirirsin
İnşallah cnm insallahhDegeriniz guzel arttigi surece umut var
Tabiki cnm istenmez olur mu çok haklısın ama varmış onda da Allah'ın bir bildiği demekkiTeşekkür ederm.nasip değilmiş demek ki. Sağlıklı olup gebeliğin devam etmesini isterdim açıkcası. Ama sizinki dış gebeliğe benzemiyor.
Ya ahahahahah kuzu çok tatlısın ya çok güldürdün beni gerçekten çok hoş bir hikaye düşünsene başına geldiğini hahah ay ben hayal bile edemiyorumevet evet var öyle şeyler benim bi doktor arkadaşım anlattı, bi hastası da her ay düzenli adet oldu ve kilo almadı, bi kaza geçiriyo orda hastaneye kaldırılınca bebek iyi ama ciğerleri de gelişmiş daha riske atmayalım alalım diyolar kadın kucağında bebekle eve gidiyo
Doktor da aynılarını söyledi cnm senin değerin 2 günde de değil 1 günde 2 katı artmış o yüzden sakin olup bekliyoruz dedi ama gel de bekle işte insanın aklı acisinda olurmuşya karnım ağrıyor aklıma geliyor leke geliyor aklıma geliyor vb vb.. ama konuşmak çok iyi geldi gerçektenMümkün oldugunca stres yapmadan , bolca dinlenerek beklemelisiniz. Bhcg değerinin artması iyi bir durum , kanama düşük tehlikesi olarak değerlendiriliyor ama yine de kanamadı olduğu halde bebeği sağlıklı olup doğum yapan da var. Bhcg değeri belki bir seviyeye ulaşmadan ultrasonda kese görünmüyor. Bu yuzden henüz gebelik çok yeniyse 1-2 hafta beklemek gerekebilir keseyi görmek için.
olay çok süprizli ama evde sıfır adet bebeğe dair eşya olduğu için biraz zorlanmışlar ilk baştaYa ahahahahah kuzu çok tatlısın ya çok güldürdün beni gerçekten çok hoş bir hikaye düşünsene başına geldiğini hahah ay ben hayal bile edemiyorum
Aslında sağlıklıysa bir yandan da bu çok iyi en azından ilk evreleri atlamışGerçektem kadına çok şaşrdm. Düğünde abiye giyince karnı dikkatini çekmiş. Dr gitmiş 6 aylık hamikesin demiş. Dedim hiç mi bebrk hareketini farketmedn o da gelişimi yavaş olduğu için küçük kalmış. Dedi.
Ay evet bir de işin tamamen o boyutu var hala gülüyorumolay çok süprizli ama evde sıfır adet bebeğe dair eşya olduğu için biraz zorlanmışlar ilk başta
Allah bağışlasınHafif adet ağrıları gebrlikte olabiliyor. Aşırı şiddetli durulmayacsk bir ağrı olmadığı sürece ciddiye almayın. Önceki gebeliğimde 5 6 ay boyunca adet ağrılarına benzer ağrı yaşadm. Dr normal değil diyordu ama çok şükir sağlıkla ççocuğum doğdu.
İnsan dusunmeden yapamıyor seni çok iyi anlıyorum benim de başımdan şanssız bir gebelik geçti ve ben düşük tehlikem olduğu için 11 haftaliknolana kadar WC ihtiyaci ve yemek haricinde hep yattım. İnşaallah eğer sağlıklı bir gebelikse ne olursa olsun seni bırakmaz.Doktor da aynılarını söyledi cnm senin değerin 2 günde de değil 1 günde 2 katı artmış o yüzden sakin olup bekliyoruz dedi ama gel de bekle işte insanın aklı acisinda olurmuşya karnım ağrıyor aklıma geliyor leke geliyor aklıma geliyor vb vb.. ama konuşmak çok iyi geldi gerçekten
Ay maşallah böyle mucize şeyler duymak ne kadar güzelBenim kuzenim menopoza girdm adet olmuyorum diyormuş. 3 oğlu var biri ünvde tıp okuyo büyük çocukları hep. Kardeşi zorla doktora gmtürmüş bu yaşta menopoz mu olur diye. 40 lı yaşlards. Dr bakmış kızın olacsk demiş.bir de hwm tansiyonu hem şekeri var. Biraz zor bir sürwç oldu kalan 3 ay ama sağlıkla doğdu çocuğu.