REGL OLDUM AMA HAMİLEYİM. ÜSTÜNE GÖRME Mİ DIŞ GEBELİK Mİ KİMYASAL Mİ :/

Dilkenn

Aktif Üye
Pro Üye
26 Temmuz 2019
2.305
3.908
Hanımlar merhabalar lütfen bilen biri çıksın artık kafayı yiyeceğim reglmden 2 gün önce çift çizgiyi gördüm ama 2 gün sonra regl oldum ama inanılmaz su gibi kan ve inanılmaz yataktan kaldıramayacak sancılar oldu sokağa çıkma yasağı olduğu için Dr.a gidemedim ben gebelik giye hiç düşünmedim ağrılarım için gittim test yaptılar HCG 15 çıktı kimyasal geçiriyorsun kendiliğinden düşer git dedi ama hiç içime sinmedi ertesi gün özele gittim test yaptılar 1 günde 2 katına HCG 35 e çıkmış 2 gün sonra tekrar gel dedi test yapıldı 90.95 olmuş doktor gebesin ama yine de risk de var takip edelim dedi şimdi kan için p.tesiyi bekliyorum ara ara ağrılarım oluyor kanamam ertesi gün kesildi ama yerini çamur gibi koyu leke aldı o da ertesi gün kesildi şu an sadece peceteye silince çok açık kahve leke geliyor dış gebelik olabilir mi diyorum yoksa kimyasal mi diyorum ama doktorum kimyasal olsa bu kadar artmaz diyo of çıldırmaya ramak kaldı biri bı yorum yapsın lütfen

Yani ultrasonda gorulene kadar risk var tabiki ama degeriniz guzel artiyor. Benim arkadasimda kanamasi oldugu halde hamileydi ve dogum yapti belki oyle olur icinizi ferah tutun..

Yani ultrasonda gorulene kadar risk var tabiki ama degeriniz guzel artiyor. Benim arkadasimda kanamasi oldugu halde hamileydi ve dogum yapti belki oyle olur icinizi ferah tutun..
Gerçekten mi tabi arkadasinizin kanamasının yoğunluğunu da bilemezsiniz ama belki biliyorsunuz dur bildiğimiz kırmızı kan mi olmuş arkadasinizda kusura bakma çok stresliyim 8-9 aydır deniyoruz ilk defa böyle oldu o yüzden

Iki hamileligim ilk ayları böyle geçti
Lekelenmelerle düşük onleyici ilaçlar kullandim
Strese girme sakin ol
Dinlen bol bol

Iki hamileligim ilk ayları böyle geçti
Lekelenmelerle düşük onleyici ilaçlar kullandim
Strese girme sakin ol
Dinlen bol bol
İşte benim tek endişem leke değil bildiğin ilk gün parçalarımdan akan kırmızı kanama oldu ondan çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye

Bir tandpm var 4 çocuğu var. 4 ünde de normal adet olmuş kadın.bu şubatta 4.doğurdu. Adet olduğu için 6.ayında hamile olduğunu öğrenmişti

Adetim 2 gün geçti kanama öyle başladı ama şu an hiç bir şey yok dediğim gibi sadece peceteye silince beyaza yakın kahve leke geliyor
O zaman büyük ihtimal dış gebelik değildir. Yskın zamanda dış gebelik geçirdm. Korkmanıza gerek yok.

İşte benim tek endişem leke değil bildiğin ilk gün parçalarımdan akan kırmızı kanama oldu ondan çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye
Bu kanamaya ragmen degerlerin artmış
Bu artıs normal mi peki degerler dr ne dedi ?

Bu kanamaya ragmen degerlerin artmış
Bu artıs normal mi peki degerler dr ne dedi ?
Doktor değerlerin gayet güzel artmış siz gebesiniz dedi bizim de pek görmediğimiz bir olay bu ama her hamilede olduğu gibi sizde de risk var takip edicez değerler 1000 küsürü bulmadan bir şey diyemeyiz dedi

O zaman büyük ihtimal dış gebelik değildir. Yskın zamanda dış gebelik geçirdm. Korkmanıza gerek yok.
Şu an o kadar rahatlatiyorsunuz ki beni anlatamam çok teşekkür ederim inşallah öyledir şu anda karnıma üstten biri bastırıyormus gibi baskı gaz ve ayağa kalkınca dediğim gibi lekelerim var inşallah normaldir çok teşekkür ederim

Doktor değerlerin gayet güzel artmış siz gebesiniz dedi bizim de pek görmediğimiz bir olay bu ama her hamilede olduğu gibi sizde de risk var takip edicez değerler 1000 küsürü bulmadan bir şey diyemeyiz dedi
Beklemekten başka doktorunuzun da yapabilecegi bişey yok maalesef
InsaAllah saglikli bir gebeliktir

Bende 2 dogum,1 kimyasal düşük yaptim
2-3 günde bir kan verip takip edecektir doktorunuz
Saglıklı bir gebelikse bile stres lekelenmenize sebep olur yine de
Yaşadigim için biliyorum
Sakin kalın lütfen ⚘

Ben adetim 3.4 gün geçince kan verdm. Hcg 1 çıktı hamile olmama rağmen. Dış gebelikte değer çok çok düşük olur. Kan verdikten sonra ki gün de baya baya adet oldum. Adetim bitti. Leke devam etti. Bir hafta 10 gün sonra şiddetli ağrıdan . Dr giitm. dış gebelik olduğunu öğrendim. Adet gecikmesinden 20 gün sonra bile hcg 350 çıktı.

Bir tandpm var 4 çocuğu var. 4 ünde de normal adet olmuş kadın.bu şubatta 4.doğurdu. Adet olduğu için 6.ayında hamile olduğunu öğrenmişti
Ay yok artık maşallah inşallah benim de öyledir çok keyiflendim okurken valla sen çok yaşa

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm doktor çok çok düşük ihtimalle dış gebelik de olabilir ama şu an kafaya takmayın dedi onu dediği için taktım ben içim soğudu gerçekten

Bir de dış gebelikte çok düzensiz artış vardır. Bşr yükselir bir düşer tekrar yükselir zikzak çizerek yükselir. Yani en iyisini doktor bilir. Sadece sakibce bekleyin. İnş gönlinüze göre olur. dış gebelik çok zor bir süreç 15 gün hastanede yattım ve operasyon geçirdm.

Aynen öyle canım hafta 1 kan vermen de yeterli olur ama ben duramam dersen 2 güne bir de verebilirsiniz mesajlasalim dedi

Ay yok artık maşallah inşallah benim de öyledir çok keyiflendim okurken valla sen çok yaşa
Gerçektem kadına çok şaşrdm. Düğünde abiye giyince karnı dikkatini çekmiş. Dr gitmiş 6 aylık hamikesin demiş. Dedim hiç mi bebrk hareketini farketmedn o da gelişimi yavaş olduğu için küçük kalmış. Dedi.

Sizi boşa umutlandirmak istemem ama 7 gun adeti gecikiyor. Bu sure icinde kan veriyor. Adet oluyor tahlili almaya gitmiyor 10 gun boyunca bildigimiz kanamasi oluyor. Sonra testin sonucu icin ariyorlar neden almadiniz diye onlara adet oldugunu gerek kalmadigini soyluyor. Hemsire de pozitif sonucunuz ama diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…