Regl olamıyorum... Yardım ve tavsiyeleriniz lütfen....

egejale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
36
32
88
44
Regl olmam lazım ama olamıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi bir sürü sıkıntım var. Bayram için tatil planı yapmak bi yana bir an önce regl olup rahatlamak istiyorum. Geçen hafta pazartesi günü kadın doğum uzmanına göründüm. Hiç bir problem olmadığını söyledi olursun dedi. üzerinden bi 7 gün daha geçti hala olamadım. Bu arada Tarlusal tablet kullandım bitti. Çörek otu bal karışımı yedim. Kekik suyu, ada çayı içtim. Hala hiç bir belirti dahi yok. Sorun yok ise neden regl olamıyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir yöntem, bitki, ilaç yada iğne var mı kesin sonuç aldım dediğiniz. Lütfen yardım edin. Patlamak üzereyim.

hayitsuyu mecitefendi deneyebilirsin

hamile değilsen kesin.tarusal hapı iç hap bittikten 4-5 gün içinde olursun.

canım maydanoz suyunu da desene bir de civanperçemi kaynat için o söker

bide tarlusal bittikten sonra en fazla 5 gün sonra olman lazım.geçen yaz ben de kullanmıştım..5 gün sonra hemen başladı.

bide tarlusal bittikten sonra en fazla 5 gün sonra olman lazım.geçen yaz ben de kullanmıştım..5 gün sonra hemen başladı.
Tarlusal bir kutu bitti. Olman gerekiyor dedi dr. ama hala yok. Biraz daha bekleyeyim bakalım. Teşekkür ederim.

Önceden böyle problemler yaşamazdım. Günü gününe olur ne zaman olacağımı her zaman bilirdim. Erken menepoz belirtisi olabilir mi tüm bunlar.
Ayrıca tüm tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim her birinize. Tüm tavsiyelerinize açığım
sevgiler..

Kızlarrrrrr :)))
Sevinmeye korkuyorum ama sanki hafiften hafiften karnım ağrıyor.

O kadar karnım ağrıyor dedim sevindim yine tık yok. Ne oluyor bana... Dr hiçbir problem yok dedi var deseydi kim bilir nasıl olurdu...

Kızlar bugün aktardan civanperçemi aldım. İçmeye başladım. Aranızda içipte regl olan var mı... sinirlerimi bozdu bu iyice benim.

Kızlar bugün aktardan civanperçemi aldım. İçmeye başladım. Aranızda içipte regl olan var mı... sinirlerimi bozdu bu iyice benim.

canım oldu mu?ben de hep 7 gun once olurdum benımde tık yok 3 gün kaldı..bende cok gerildim..kekik suyu mu içsem acaba diyorum..jkarnımda çok ağrıyo leke şeklinde geliyo ama sökmedi şiştim resmen..

Evet ben sonunda oldum. Ama hangisi başlattı bilmiyorum çünkü bir sürü şey yaptım. Bugün 3. Gün. Darısı başına. Bende leke de gelmiyordu. Umarım sende bir an önce olursun canım

Mevsim değişikliği adeti geciktirir ama yapmış olduğun stres bile gecikmene sebep çünkü stress yüzünden beyin hormonu sagılamıyor ve adet döngüsü başlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…