hayitsuyu mecitefendi deneyebilirsinRegl olmam lazım ama olamıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi bir sürü sıkıntım var. Bayram için tatil planı yapmak bi yana bir an önce regl olup rahatlamak istiyorum. Geçen hafta pazartesi günü kadın doğum uzmanına göründüm. Hiç bir problem olmadığını söyledi olursun dedi. üzerinden bi 7 gün daha geçti hala olamadım. Bu arada Tarlusal tablet kullandım bitti. Çörek otu bal karışımı yedim. Kekik suyu, ada çayı içtim. Hala hiç bir belirti dahi yok. Sorun yok ise neden regl olamıyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir yöntem, bitki, ilaç yada iğne var mı kesin sonuç aldım dediğiniz. Lütfen yardım edin. Patlamak üzereyim.
Regl olmam lazım ama olamıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi bir sürü sıkıntım var. Bayram için tatil planı yapmak bi yana bir an önce regl olup rahatlamak istiyorum. Geçen hafta pazartesi günü kadın doğum uzmanına göründüm. Hiç bir problem olmadığını söyledi olursun dedi. üzerinden bi 7 gün daha geçti hala olamadım. Bu arada Tarlusal tablet kullandım bitti. Çörek otu bal karışımı yedim. Kekik suyu, ada çayı içtim. Hala hiç bir belirti dahi yok. Sorun yok ise neden regl olamıyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir yöntem, bitki, ilaç yada iğne var mı kesin sonuç aldım dediğiniz. Lütfen yardım edin. Patlamak üzereyim.
Bir süredir buna kafa yoruyorum. Nerdeyse her şeyi yaptım yapıyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim.canım maydanoz suyunu da desene bir de civanperçemi kaynat için o söker
Tarlusal bir kutu bitti. Olman gerekiyor dedi dr. ama hala yok. Biraz daha bekleyeyim bakalım. Teşekkür ederim.bide tarlusal bittikten sonra en fazla 5 gün sonra olman lazım.geçen yaz ben de kullanmıştım..5 gün sonra hemen başladı.
Kızlar bugün aktardan civanperçemi aldım. İçmeye başladım. Aranızda içipte regl olan var mı... sinirlerimi bozdu bu iyice benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?