Regl olamadım ne yaşıyorum?

PeterPanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
897
1.642
63
Merhaba kızlar,
1 ocak regl dönemimdi ama hiç olasım yoktu, adet tarihlerim de hiç şaşmaz.
Normalde 1 hafta öncesinden gögüs ağrısı başlar, ruh halim bozulurdu. Bu kez hiç bişi yok dün sabah bi kırmızılık peçeteye geldi, sonra biraz kahverengi lekenlenme kaldı öyle. Şimdi yine hiç bişi yok.
Dün sabah eş zamanlı 2 test yaptım kaset ve erken ikisi de tertemiz.
Yaşayan var mı? Ne yapmamı önerrsiniz?

Dönemsel gecikmeler olabılır 1 hafta kadar gelmezde kadın doğuma gözükün kist falan bişeyler olabılır .

Psikolojik oluyor biraz beynimizi yönlendiriyoruz. Olur bi kaç güne

Dönemsel gecikmeler olabılır 1 hafta kadar gelmezde kadın doğuma gözükün kist falan bişeyler olabılır .
Teşekürler cevap için baska konularda yerlesme gibi de olabilir diyenler vardı öyle birşeyde olabilir mi?

Teşekürler cevap için baska konularda yerlesme gibi de olabilir diyenler vardı öyle birşeyde olabilir mi?
Gebelik planlıyorsanız ve buna yönelik bir ilişki okuduysa tabi ki olabilir . Gebelik Testi yapın varsa çıkar ..
hakkınızda hayırlısı

Benimde bat 29 aralıktı hala gelen giden yok Benim stresten gecikti herhalde, birde ben hergün iki incir yiyodum acaba prolaktinim vardıda onu mu yükselttim diye düşünüyorum. Adet olduğumda hormon testi yaptıracağım. Senin inşallah gebeliktendir Doktorlar yerleşme kanamasından 3 4 gün sonra test yapın diyor bir daha yaparsın

ilk hamileliğimde yaşadım, leke kahverengi akıntı gibi bişey ve devamı kesildi, hamile oldugumu öğrendiğimde ise doktorun yorumu '' yerleşme kanaması '' oldu, bir kaç gün bekleyip muayeneye gidebilirsiniz, geçmiş olsun, hayırlısı olsun...

Bunu regl zamanı mı yaşadınız? Ne kadar sürmüştü bu akıntı

Renk kırmızı ve akabinde kahveye döndüyse gebelik yoktur, bol su içerseniz sökülme hızlanır. Ama direkt kahverengi ile veya çok açık pembe olsaydı yerleşme kanaması ihtimali olabilirdi, testler de negatif zaten
Stres yapmayın sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…