- 25 Kasım 2019
- 28
- 7
- 6
- 24
- Konu Sahibi Minedeniz0707
-
Oyna yavrucuğum vücudunla ve hormonlarınla oyna. Bak ileride neler oluyor sonra...Arkadaşlar 19 yaşındayım ve reglimin erken bitmesini istiyorum daha önce maydanoz suyu denedim olmadı bol bol kahve içtim ama yine olmadı acilen bitmesi lazım
Öyle değil çok ağrım oluyor ve ağrı kesici de içsem kesmiyorOyna yavrucuğum vücudunla ve hormonlarınla oyna. Bak ileride neler oluyor sonra...
Tatlım yapacak birsey bu duruma. senin yaşında kardeşim var onunda çok agrılı sancılı oluyor her ay gidip agrı kesici iğne vurunuyor. Adet düzenini bozma hormonlarını bozma.Öyle değil çok ağrım oluyor ve ağrı kesici de içsem kesmiyor
Tatlım yapacak birsey bu duruma. senin yaşında kardeşim var onunda çok agrılı sancılı oluyor her ay gidip agrı kesici iğne vurunuyor. Adet düzenini bozma hormonlarını bozma.
Canım hormon tedavilerini aksatma. Uğraştırıcı gelebilir ama ağrı kesici iğne vurunmanı öneririm. Kardeşim yalnızca iğne ile normale dönüyor. Sıcak su torbalarını da yanından ayırmıyor.Benim zaten hormonal bozukluk var ayda 2 defa olduğum için ve çok ağrılı geçtiği için bitirmek istiyorum normal de bende böyle birşey yapmak istemem ama ayda 2 defa olunca artık çözüm yolu olarak bunu gördüm
Dr göründünüz mü hiçBenim zaten hormonal bozukluk var ayda 2 defa olduğum için ve çok ağrılı geçtiği için bitirmek istiyorum normal de bende böyle birşey yapmak istemem ama ayda 2 defa olunca artık çözüm yolu olarak bunu gördüm
Dr göründünüz mü hiç
Doktor muayene etti mi sizi
Sakın yapma. Ben böyle yollara girdim yıllar önce sonra düzene girsin gelsin diye dualar ettim. Düzensizlik zor ama o gelmezse kadının anatomisi bozuluyor yapacak birşey yok ayda 4 5 gün çekilecek. Sakın oynama kendinle sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzanarak dinlen hafif şekerli şeyler iç iyi gelir.Benim zaten hormonal bozukluk var ayda 2 defa olduğum için ve çok ağrılı geçtiği için bitirmek istiyorum normal de bende böyle birşey yapmak istemem ama ayda 2 defa olunca artık çözüm yolu olarak bunu gördüm
Ağrıyı da inanın çeken bilir. İnsan ne yapacağını bilemiyor her yola başvuruyorSakın yapma. Ben böyle yollara girdim yıllar önce sonra düzene girsin gelsin diye dualar ettim. Düzensizlik zor ama o gelmezse kadının anatomisi bozuluyor yapacak birşey yok ayda 4 5 gün çekilecek. Sakın oynama kendinle sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzanarak dinlen hafif şekerli şeyler iç iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?