• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl nasıl erken bitirilir

Arkadaşlar 19 yaşındayım ve reglimin erken bitmesini istiyorum daha önce maydanoz suyu denedim olmadı bol bol kahve içtim ama yine olmadı acilen bitmesi lazım
Ağrılı geçiyor ve iki defa oluyorsa iyi bir doktorla görüşmende fayda var. Kan tahlili ve ultrason yapıldı demişsin sonuç olarak gçrdüğün doktor sana ne önerdi acaba?

Ağrılı reglinin belli başlı sebepleri oluyor, sebep ne ise ona göre tedavisinin uygulanması gerekir. Bunu kendi kendine çözmeye çalışma lütfen. Seni anlıyorum ve empati duyuyorum yaşadığın şeyden dolayı ancak vücudunun dengesiyle oynamamaya çalış. Dediğim gibi gerçekten iyi bir doktor ile çözülmeyecek şey azdır.

İnşallah kısa zamanda çözüm bulursun sıkıntına.

Arkadaşlar 19 yaşındayım ve reglimin erken bitmesini istiyorum daha önce maydanoz suyu denedim olmadı bol bol kahve içtim ama yine olmadı acilen bitmesi lazım
[/QUOadet olmana bikacc gün kala ağrı kesici ic cnm adet oldugundadq azalar ağrısı yada adet olduğun zmn soğan suyu iç ağrısı hafifliyor

Sakın yapma. Ben böyle yollara girdim yıllar önce sonra düzene girsin gelsin diye dualar ettim. Düzensizlik zor ama o gelmezse kadının anatomisi bozuluyor yapacak birşey yok ayda 4 5 gün çekilecek. Sakın oynama kendinle sıcak su torbasını ayaklarının altına koy uzanarak dinlen hafif şekerli şeyler iç iyi gelir.
Çok teşekkür ederim

canım ayda 2 regl olman normal gözükmüyor doktora gitmişsin doktor ne dedi her ay muayeneye çagırıyorsa baktıgı bişey vardır sen reglini kesecek bişey arama o doktordan hayır yoksa başka doktora git ciddi bi durum allah korusun ileride bebegin olmaz yada farklı bi sorunların olur sen doktordan şaşma agrılar için ayaklarını sıcak tut ne kadar üşütürsen o kadar agrın olur karnını ov ama acilen de başka bi doktora git

canım ayda 2 regl olman normal gözükmüyor doktora gitmişsin doktor ne dedi her ay muayeneye çagırıyorsa baktıgı bişey vardır sen reglini kesecek bişey arama o doktordan hayır yoksa başka doktora git ciddi bi durum allah korusun ileride bebegin olmaz yada farklı bi sorunların olur sen doktordan şaşma agrılar için ayaklarını sıcak tut ne kadar üşütürsen o kadar agrın olur karnını ov ama acilen de başka bi doktora git
Kis olabilir dedi her ay kontrole gidiyorum ama bir sonuç alamadım ilaçda yazmıyor

Kis olabilir dedi her ay kontrole gidiyorum ama bir sonuç alamadım ilaçda yazmıyor
başka bi doktora daha git canım bu seni yoracak tekrardan tahlil falan ama önemli bak bu sitede biriside ben kist yüzünden neler çekiyoruz ileride seninde bu durumda olmanı istemem bi an önce hemde hiç beklemeden git canım o bulamadıysa başka doktor bulur

Ağrıyı da inanın çeken bilir. İnsan ne yapacağını bilemiyor her yola başvuruyor :KK43: napsın kızcağız zorda demek ki. O ağrı ah çekilir gibi değil günlerce
Bende çektim çekiyorum apandistim patlıcan sandığım anlar oldu. Ama gelmezse bambaşka bir dert. Regl olmadan ayakları sıcak tutmak bel çevresine annelerimizin eski taktiği olan beline yünlü bir atkı vs sarmak ayakların altına sıcak su torbası yerleştirip bir ağrı kesici ile uzanmak. ❤️

Back