• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl mi hamilelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.099
83
33
İstanbul
Selam kızlar. Adetim 3 gün gecikti..normalde düzenlidir. En kötü Erken olurum ama geç olmam hiç. Bugün test yaptım negatif çıktı. Karnım ,belim çok ağrıyor sanki reglmişim gibi. iştahım gözle görülür şekilde arttı 47 kiloydum 4 yıldır bir anda 49a çıktım yiye yiye. Ama ne regl oldum. Ne de testim pozitif çıktı.
Bu belirtiler neden olur? Hamilelik şüphesi hâla var mıdır?

Bende de aynı sorun var benım adetime 4 gün var. Dün predictor early aldım tek çızgi çıktı. Günümü bekliyorum 😔

Aynı durumdayım sizinle. Son adet tarihimden 20 gün sonra korunmasız ilişkim oldu. Pms nin başlayacağı, artık gebelik olmayacak bi tarihti rahat davrandım. Bugün itibariyle 3 gün reglim gecikti. Sabah test yaptım negatif çıktı. Ama yıllardır hep 28 günde regl olurum gecikme yaşamam. 5 kasımdan beri reglimi bekliyorum. Daha önceden düşüğüm var. İlk gebelikteki bel ağrısı aynı. Ama göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok. Acaba geç döllenme mi anlayamadım.

Aynı durumdayım sizinle. Son adet tarihimden 20 gün sonra korunmasız ilişkim oldu. Pms nin başlayacağı, artık gebelik olmayacak bi tarihti rahat davrandım. Bugün itibariyle 3 gün reglim gecikti. Sabah test yaptım negatif çıktı. Ama yıllardır hep 28 günde regl olurum gecikme yaşamam. 5 kasımdan beri reglimi bekliyorum. Daha önceden düşüğüm var. İlk gebelikteki bel ağrısı aynı. Ama göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok. Acaba geç döllenme mi anlayamadım.

Regl oldum ben:) umarım siz hamilesinizdir.

Back
X