Regl gününe yakın hamile kalınır mı ?

Busraekmekciaydin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
12
6
1
29
Merhaba kizlar ben iki ay öncesinde 9 haftalık bebegimin kalbi durması üzerine bebeğimi kaybettim. Regl gunume 9-10 gün kala korunmasız ilişki yaşadık düşük sonrası ilk defa sizce hamile kalma olasılığım var mı şuan da reglme 5 gün var ve beyaz akıntım var sanki regl olcakmisim gibi fakat içimde de bı kuşku var hamileysem diye . Hemen folik asit kullanmaya başladım nolur nolmaz diye ..

Regl düzeninize bağlı benim 25 günde bir düzenliydi. Ancak 7 gün hasta oluyordum. Doğal olarak bi sonraki regle yakın hamile kalmıştım. Takvim uygulaması indirip yumurtlama gününü takip edebilirsiniz.

Bir tanıdığım adet bitiminde ki ilişki ile hamile kalmıştı yani bu işler biraz da nasip kısmet işi diye düşünüyorum.

Regl düzeninize bağlı benim 25 günde bir düzenliydi. Ancak 7 gün hasta oluyordum. Doğal olarak bi sonraki regle yakın hamile kalmıştım. Takvim uygulaması indirip yumurtlama gününü takip edebilirsiniz.
Benim de reglim 28-30 gün de bir 5 gün düzenli normalde , takvim uygulaması var orda yumurtlama günüm gözükmüyordu zaten ekstra ovulasyon testi aldım orda da silik çıktı yani yumurtlama yok demek sanırım . Büyük olasılıkla hamile kalmam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…