Regl günüm süt kesigi akinti

AlessAmbrosio

S'
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
528
12
318
Selam arkadaslar bugün adetim gelmeliydi gelmedi henüz hani öyle koyu renk lekelenme falanda yok baya yumurta aki gibi süt kesigi gibi sürekli durmayan bi akinti var, son iliskiden sonra bitmeyen kasik agrilari gögüs agrisi gögüs ucu koyulasmasi büyümesi siddetli bacak agrisi bikac gündürde kasik bel bacak agrisindan uyuyamama durumu var. Carsamba günü erken test yaptim negatif cikti suan test yapmaya korkuyorum yine negatif cikar diye ama bu kadar agri hamilelik belirtisimi nedir bilemiyorum olsa erken testte cikmazmiydi clear blue ile yapmistim normalde yüzde yüz cikmiyormu??

Bekleyin bence bikac gün gecikme yaşayın benimde bu ay 2 gün geç geldi ama geldi

Sonuç ne çıktı

Benim de aynı 2 gün gecikti adetim ve beyaz akıntım geliyor adet yerine.. aynı sekildeyiz biraz daha beklemek istiyorum test icin bi de sanki adet olacakmışım gibi vücudum ama kan yerine akıntı gelince bebek mi var acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…