• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl günüm gecikti

AHKESKE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
2.006
1
46
Kayseri
Regl günüm geçikti sekiz gün oldu. Karnım, belim felaket ağrıyo dört gündür ama bişey yok. Test yaptım iki defa negatif çıktı oldum olacağım diye diye sekiz gün oldu bugünde karnım çok ağrıyo ama yine birşey yok neden acaba yaaa. Doktora gitmeye de korkuyorum..

canm test yapmışsın ve de negatif çıkmış ozaman stresten gecikmiştir

Nişanlım ile 21 mart'ta ilişkiye girdik. Prezervatif kullandı ama tam boşalacağı sırada geri çekmişti. Sonra prezervatifin yırtık olup olmadığına bakmayı unuttum ben.. Ama 30 Mart'ta adetimi gördüm. hER zamanki gibi ağrılı ve yoğun geçti. Ama bu günlerde feci şekilde baş dönmelerim var. biraz da kasıklarım ağrıyor. sizce üstüne görme olmuş olabilir mi ? Hamile imkanım var mı ?

Nişanlım ile 21 mart'ta ilişkiye girdik. Prezervatif kullandı ama tam boşalacağı sırada geri çekmişti. Sonra prezervatifin yırtık olup olmadığına bakmayı unuttum ben.. Ama 30 Mart'ta adetimi gördüm. hER zamanki gibi ağrılı ve yoğun geçti. Ama bu günlerde feci şekilde baş dönmelerim var. biraz da kasıklarım ağrıyor. sizce üstüne görme olmuş olabilir mi ? Hamile imkanım var mı ?

mümkün değil...............

Elimden geldiği kadar önlem almıştım ama :/ ilk defa bu kadar çok panik oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum .lütfen tecrübeleriniz ile bana yardım edermisiniz :(

prezervatif yirtilmadiysa hamile kalmis olamazsin,
yirtildiysada aslinda hamile kalmak kimi icin cok kolay kimi icin cok zor kac yil deneyip hamile kalamayanlar var birde ilk iliskide hamile kalanlar,
ne zaman girdiniz iliskiye yumurtlama gunlerine denk gelmiyorsa yine zor gibi hamile kalman aslinda yani bir dahaki adetini beklesen stres yapmasan:26:

Hamile kalma imkaniniz yok bence.Keske hamile kalmak bu kadar kolay olsaydi arkadasim. Kafanizda endise yarattiginizdan size oyle geliyor. Onlem almissiniz zaten :)

prezervatif yirtilmadiysa hamile kalmis olamazsin,
yirtildiysada aslinda hamile kalmak kimi icin cok kolay kimi icin cok zor kac yil deneyip hamile kalamayanlar var birde ilk iliskide hamile kalanlar,
ne zaman girdiniz iliskiye yumurtlama gunlerine denk gelmiyorsa yine zor gibi hamile kalman aslinda yani bir dahaki adetini beklesen stres yapmasan:26:

Yumurtlama günlerime denk gelmiyordu.. adetim gelmeden 7 gün önce falan girmiştik ilişkiye.. :(

test yapsan iyi olur keşke acele etmeseydiniz evleneceğiniz kesinmi ki..................................................

Hamile kalma imkaniniz yok bence.Keske hamile kalmak bu kadar kolay olsaydi arkadasim. Kafanizda endise yarattiginizdan size oyle geliyor. Onlem almissiniz zaten :)

İnşallah dediğiniz gibidir ya :( 1 haftadır kendimi yedim bitirdim. yüzümde sivilceler çıkıyor.. bir de benim vertigom var. stress yaptıgımda baş dönmesi oluyor.. belki ondandır diyorum ama yine içimde hep bir korku :'(

zaten nişanlınmış keske olmasaymış caNIM neyse fazla kafana takma hasta olursun sonra delik olsa belli olurdu

Back