Regl günü azalması

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Hanımlar merhaba 5 gün regl olan biriydim son 5 aydır 3 4 güne düştü bu sayı. Normal zamanında adet oluyorum ultrasonlarım temiz 22 yaşındayım. Başına gelen var mı??

Hanımlar merhaba 5 gün regl olan biriydim son 5 aydır 3 4 güne düştü bu sayı. Normal zamanında adet oluyorum ultrasonlarım temiz 22 yaşındayım. Başına gelen var mı??

Yaş ilerledikçe düzene girer hormonlar. Belki senin düzenin budur. Annemin 3 gün sürerdi 55 yaşından sonra kesildi. Doktora gidip hormonlarına baktır.

Normal zamanda olup ultrasonda da temiz çıkıyorsa endişe etmeyin. Yaşla birlikte değişimler olabiliyor

B
Ndede oldu kistim olusmus o sıra

Arada değişim gösteriyor. Kanının değerleriyle fln da alakalı sanırım.
Benim de eskiden 3-4 gün sürersi. Doğumdan bi sene sonra adetim başladığında 5-6 gün sürmeye ama ağrısız olmaya başladı. Bi sene öyşe gitti.
Bazen 2-3 gün sökülmüyor fln.
Eskiden bunlar hiç olmadı.
Yaşla, alınan verilen kilolarla, hormonların durumuyla fln ilgili sanırım.
Doktorunuz normal dediyse kafanıza takmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…