Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben görüyorumBana da yardımcı olur musunuz lütfen 28 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı 30 da regl oldum 31 de kesildi ama bacak ağrılarım ve baş agrilarim devam ettiği için bugün test yaptım ve hemen bu şekilde oldu sizde goruyomusunuz hayalet cizgiyi gerçekten şaşkınım
Regl ne zaman normal de
Regl normalde ocak 20 -21 ama diyorum ya regl olamam gereken zamanda yumurtlama gördüm![]()
Sonuç 0.40 çıktı canım negatif malesef yani adetimde şuanda az gelio ve pembe
Hayırlısı bakalım. Bende çarşamba regl. BekliyorumSonuç 0.40 çıktı canım negatif malesef yani adetimde şuanda az gelio ve pembe
Biraz kuruma çizgisi gibi canım hemn gördün mü sen ??Eki Görüntüle 3538930 benim de testim silik çıkıyor arkadaşlar kan testi yaptırdım cuma günü 2,78 di var mı gebelik sizce![]()
Hayırlısı canımHayırlısı bakalım. Bende çarşamba regl. Bekliyorum![]()
Hemen gördüm ilk beş dakikadaBiraz kuruma çizgisi gibi canım hemn gördün mü sen ??
Merhaba ya benim adetim 10 gün gecikti 4uncu gününde kan testi verdim negatifti 0.1 di ve bugün 10uncu günüm evde test yaptım ilk 20 dakika içinde bu çıktı bakar mısınız bi2 gün sonra tekrarla varsa koyulaşacaktır canım
Merhaba ya benim adetim 10 gün gecikti 4uncu gününde kan testi verdim negatifti 0.1 di ve bugün 10uncu günüm evde test yaptım ilk 20 dakika içinde bu çıktı bakar mısınız bi![]()
Canım sen naptın ne durumdasınHayırlısı bakalım. Bende çarşamba regl. Bekliyorum![]()
Regl oldum canım ;(Canım sen naptın ne durumdasın
Hayırlısı olsun canım demek hep strestenRegl oldum canım ;(