Regl günü azalması

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Hanımlar merhaba 5 gün regl olan biriydim son 5 aydır 3 4 güne düştü bu sayı. Normal zamanında adet oluyorum ultrasonlarım temiz 22 yaşındayım. Başına gelen var mı??

Hanımlar merhaba 5 gün regl olan biriydim son 5 aydır 3 4 güne düştü bu sayı. Normal zamanında adet oluyorum ultrasonlarım temiz 22 yaşındayım. Başına gelen var mı??

Yaş ilerledikçe düzene girer hormonlar. Belki senin düzenin budur. Annemin 3 gün sürerdi 55 yaşından sonra kesildi. Doktora gidip hormonlarına baktır.

Normal zamanda olup ultrasonda da temiz çıkıyorsa endişe etmeyin. Yaşla birlikte değişimler olabiliyor

B
Ndede oldu kistim olusmus o sıra

Arada değişim gösteriyor. Kanının değerleriyle fln da alakalı sanırım.
Benim de eskiden 3-4 gün sürersi. Doğumdan bi sene sonra adetim başladığında 5-6 gün sürmeye ama ağrısız olmaya başladı. Bi sene öyşe gitti.
Bazen 2-3 gün sökülmüyor fln.
Eskiden bunlar hiç olmadı.
Yaşla, alınan verilen kilolarla, hormonların durumuyla fln ilgili sanırım.
Doktorunuz normal dediyse kafanıza takmayın derim

Back