Regl günlerim düzenli mi

Bilgekedi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
20
3
Merhaba arkadaşlar benim çene bölgemde 2019dan beri bitmek bilmeyen sivilce sıkıntısı var. Tetradox ve acnelyse kullandım düzeldi fakat 6 ay sonra tekrar çenem mahvoldu. Bir yakınım hormonlarıma baktırmamı söyledi gittim ve doktor bana regl günlerin düzenli mi diye sordu. Arkadaşım senin regl günlerin düzensiz diyor. Sizlere sormak istedim. Ocak ayından beri sırayla 28 26 26 29 26 25 23 30 25 33 27. Sizce benim regl aralığım düzenli mi yoksa her ay 26 26 şeklinde mi olmalı :KK43:

2 3 günlük sapmaların olması normal diye düşünüyorum. Düzenliden kasıt her ay mutlaka döngün oluyor mu, belirli miktar kanaman oluyor mu bunlar daha önemli. Ama yine de hormon testi yaptırman iyi olur daha net anlaşılır. Belki regl düzensizliğine yol açmasa bile hormonlarda ufak tefek dengesizlik olabilir

2 3 günlük sapmaların olması normal diye düşünüyorum. Düzenliden kasıt her ay mutlaka döngün oluyor mu, belirli miktar kanaman oluyor mu bunlar daha önemli. Ama yine de hormon testi yaptırman iyi olur daha net anlaşılır. Belki regl düzensizliğine yol açmasa bile hormonlarda ufak tefek dengesizlik olabilir
Evet her ay mutlaka regl oluyorum. 6 ,7 gün sürüyor. 26 ila 30 gün arasında değişiyor döngüm

X