Regl gecikmesinin 3. günü gebelik testi bu kadar silik çıkar mı

amerikagurbetcisi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
104
75
13
Regl olacakmışım gibi orta şiddetli kasık ağrım bel ağrım var, bugün gecikmemin 3. günü. Sabah ilk idrarla yaptığım test bu şekilde silik çıktı. 3 gün gecikmede çizginin daha belirgin olması gerekmez mi? Gebelik olup olmadığını anlayamadım

Benim de çok sıkıntı reglden 4 gün sonra yapmıştım geç döllenmeymiş kan verin ve 2 günde bir artışı izleyin 1500lerde vajinal 3000lerde karından keseyim görürsünüz

Eklentiler

• IMG_20221009_131016.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 296
Benim de çok sıkıntı reglden 4 gün sonra yapmıştım geç döllenmeymiş kan verin ve 2 günde bir artışı izleyin 1500lerde vajinal 3000lerde karından keseyim görürsünüz
Teşekkür ederim cevabınız için, 2 gün sonra tekrarlayıp çizginin koyulaşmasını takip etmek en doğrusu o zaman Amerikada yaşıyorum ve yeni geldiğim için kolalıkla kan testi vermeye gidemiyoruz burada o yüzden ikinci çizgiyi net bir şekilde görmek istiyorum

Biraz sabırlı olmanız gerekecek benim 6 günde anca koyulaştı bir kaç test alın 2 günde bir yağın koyulaşmayı görürsünüz zaten inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim

Biraz sabırlı olmanız gerekecek benim 6 günde anca koyulaştı bir kaç test alın 2 günde bir yağın koyulaşmayı görürsünüz zaten inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim
İnşallah koyulaşmayı görürüm ve güzel haberleri buradan paylaşırım, teşekkür ediyorum sizin de hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…