• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesine rağmen ikinci çizgi neden silik olabilir

maat94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2025
6
2
1
Merhaba hanımlar,
Reglim bir hafta gecikti ikisi erken test olarak üç test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Yaptığım son testi ekliyorum. Neden bu şekilde olabilir aynısını yaşayan oldu mu ve kan tahlili ne oldu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ♥️
IMG_0017.jpeg

Merhaba hanımlar,
Reglim bir hafta gecikti ikisi erken test olarak üç test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Yaptığım son testi ekliyorum. Neden bu şekilde olabilir aynısını yaşayan oldu mu ve kan tahlili ne oldu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ♥️Eki Görüntüle 3542821
Canım silik milik napacan git bir kan ver içindeki şüphe gitsin neden sorgulayıcı oluyorsun 😂 kesine odaklan

Canım silik milik napacan git bir kan ver içindeki şüphe gitsin neden sorgulayıcı oluyorsun 😂 kesine odaklan
Daha önce bir düşük yaşadım onda gecikmeden yaptığım halde çok netti ikinci çizgi kendi kendime söz vermiştim bir daha erkenden tahlile gitmeyeceğim diye ama dayanamıcam galiba yine 🙈

Gec dollenme olabilir. Son korunmasiz iliskinizi baz alip 14 gun ustune eklediginizde cikan test en dogrusu olur. Dusukleriniz icin uzuldum, cok gecmis olsun bence 2 gun arayla kan verip takip edin.

Gec dollenme olabilir. Son korunmasiz iliskinizi baz alip 14 gun ustune eklediginizde cikan test en dogrusu olur. Dusukleriniz icin uzuldum, cok gecmis olsun bence 2 gun arayla kan verip takip edin.
Çok teşekkür ederim.. Öncekine de doktor geç döllenme demişti evet en garantisi kan tahlili sanırım

Merhaba hanımlar,
Reglim bir hafta gecikti ikisi erken test olarak üç test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Yaptığım son testi ekliyorum. Neden bu şekilde olabilir aynısını yaşayan oldu mu ve kan tahlili ne oldu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ♥️Eki Görüntüle 3542821
Bu kuruma çizgisine benziyor ama ilk 5 dakikada mı çıktı?

Merhaba hanımlar,
Bu kuruma çizgisine benziyor ama ilk 5 dakikada mı çıktı?
Ama 3 ayrı test yaptım biri kaset ikisi erken test hepsi böyle oldu hepsi kuruma çizgisi olabilir mi bilemedim ki
hepsinde ilk 5 dakikada çıkmadıysa evet kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek. Ben reglim gecikti sabah test yaptım hayal meyal bir şey vardı sonra regl oldum bir kaç saat sonra teste bir baktım kuruma çizgisi baya ikinci çizgi gibi. Bu durumlar yanıltıcı yani en iyisi kan testi verin kana geçmeden idrara geçmiyor betabhcg

Back