Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl gecikmesine rağmen ikinci çizgi neden silik olabilir
Merhaba hanımlar, Reglim bir hafta gecikti ikisi erken test olarak üç test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Yaptığım son testi ekliyorum. Neden bu şekilde olabilir aynısını yaşayan oldu mu ve kan tahlili ne oldu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba hanımlar, Reglim bir hafta gecikti ikisi erken test olarak üç test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Yaptığım son testi ekliyorum. Neden bu şekilde olabilir aynısını yaşayan oldu mu ve kan tahlili ne oldu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3542821
Daha önce bir düşük yaşadım onda gecikmeden yaptığım halde çok netti ikinci çizgi kendi kendime söz vermiştim bir daha erkenden tahlile gitmeyeceğim diye ama dayanamıcam galiba yine
Gec dollenme olabilir. Son korunmasiz iliskinizi baz alip 14 gun ustune eklediginizde cikan test en dogrusu olur. Dusukleriniz icin uzuldum, cok gecmis olsun bence 2 gun arayla kan verip takip edin.
Gec dollenme olabilir. Son korunmasiz iliskinizi baz alip 14 gun ustune eklediginizde cikan test en dogrusu olur. Dusukleriniz icin uzuldum, cok gecmis olsun bence 2 gun arayla kan verip takip edin.
Merhaba hanımlar, Reglim bir hafta gecikti ikisi erken test olarak üç test yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Yaptığım son testi ekliyorum. Neden bu şekilde olabilir aynısını yaşayan oldu mu ve kan tahlili ne oldu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 3542821
hepsinde ilk 5 dakikada çıkmadıysa evet kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek. Ben reglim gecikti sabah test yaptım hayal meyal bir şey vardı sonra regl oldum bir kaç saat sonra teste bir baktım kuruma çizgisi baya ikinci çizgi gibi. Bu durumlar yanıltıcı yani en iyisi kan testi verin kana geçmeden idrara geçmiyor betabhcg