- 24 Mart 2022
- 22
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi Prensesbebek
-
Ama negatif çıkarsa bu biraz hayal kırıklığı olurİdrar testi yapabilirsin. Eger varsa gebelik silik de olsa ikinci çizgi oluşur
Ama o er yada geç sonucu öğreneceksin:) kaçış yok. Bende dört gözle 1 nisani bekliyorum. Umarim ikimizde pozitif i görürüzAma negatif çıkarsa bu biraz hayal kırıklığı olur
İnşallah yaaAma o er yada geç sonucu öğreneceksin:) kaçış yok. Bende dört gözle 1 nisani bekliyorum. Umarim ikimizde pozitif i görürüz
Vücut belirtileriniz var mı pekiİnşallah yaaAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben ozmn önce idrar sonra kan vereyim ama geçti dört gün
Yaani sık idrara gidiyorm ama diğerleri yok fazla ama dün akşamki ağrı çok kötüydü hasta olacakmışm gibi bir ağrı oldu artk birşey Batarmis gibimi desem değişik yaniVücut belirtileriniz var mı peki
Eğer normal döngunuz duzenliyse bence test yaptırın ve sonuç mutlaka çıkar. Ama düzensiz bi döngunuz varsa bilememYaani sık idrara gidiyorm ama diğerleri yok fazla ama dün akşamki ağrı çok kötüydü hasta olacakmışm gibi bir ağrı oldu artk birşey Batarmis gibimi desem değişik yani
Benim döngüm düzenli 28 gün ilk çocuk heyecanı olduğu için artk bakalımEğer normal döngunuz duzenliyse bence test yaptırın ve sonuç mutlaka çıkar. Ama düzensiz bi döngunuz varsa bilemem
Bence eşine soyle hemen aksama bi test getirsin. Eger varsa gebelik mutlaka çıkar idrarda.Benim döngüm düzenli 28 gün ilk çocuk heyecanı olduğu için artk bakalım
Eşim polis olduğu için nöbetten geç geliyor biraz zor artk ya yarın yada biraz daha kendimi merakta birkcmBence eşine soyle hemen aksama bi test getirsin. Eger varsa gebelik mutlaka çıkar idrarda.
Ya benimde bat 1 nisan . Bi hafta önce aşırı derecede göğüs hassasiyetim vardı. Ama şuan hicbisey yok. Tüm beklentilerim yıkıldı.Eşim polis olduğu için nöbetten geç geliyor biraz zor artk ya yarın yada biraz daha kendimi merakta birkcm
Herkes te aynı belirti olması gerekiyomu acaba ona bakarsan bende hiç bir şey yok tuvalet hariç oda su içtiğimden dolayımi diye düşünüyorum yani ama hakkında hayırlısı Allah inşallah gönlüne göre versinYa benimde bat 1 nisan . Bi hafta önce aşırı derecede göğüs hassasiyetim vardı. Ama şuan hicbisey yok. Tüm beklentilerim yıkıldı.
Ben 3 gebelik geçirdim hepsinde ayni belirtiler vardi :) ama baskasinda aynisi olur mu bilmiyorumHerkes te aynı belirti olması gerekiyomu acaba ona bakarsan bende hiç bir şey yok tuvalet hariç oda su içtiğimden dolayımi diye düşünüyorum yani ama hakkında hayırlısı Allah inşallah gönlüne göre versin
Maşallah benim ilk ama belirti yok artk eyer hamileysem haber veririm sizeBen 3 gebelik geçirdim hepsinde ayni belirtiler vardi :) ama baskasinda aynisi olur mu bilmiyorum
Ben 3 gebelik geçirdim hepsinde ayni belirtiler vardi :) ama baskasinda aynisi olur mu bilmiyorum
:) Bekliyorum iyi haberleriniziMaşallah benim ilk ama belirti yok artk eyer hamileysem haber veririm sizeteşekkür ederim bilginiz için Allah'a emanet olun:)
İnşallah:) Bekliyorum iyi haberlerinizi
Kızlar benim 7 gün gecikti sizce var mı bilemedim çok silik
Sizin sonuç kesinleştimiKızlar benim 7 gün gecikti sizce var mı bilemedim çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?