• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl gecikmesi

Prensesbebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
22
2
1
21
Selamün aleyküm arkadaşlar size sorum olacaktı gebelikle alakalı.ben en son 22 Şubat'ta hasta oldum benim döngüm normalde 28 gündü yani düzenliydi bu seferde Mart'ın 20'si falan hastalık tarihimdi geçti dört gün falan acaba kanı ne zaman vereyim? bilmiyorm her hangi bir belirti yok ama gece öyle bir ağrı girdiki kasıklarima sanki hasta olacakmışm gibi uyandım ağrıdan biraz dahami beklesem yada acaba hamilemiyim sence napmaliyim çok heyecanlıyım.

Yaani sık idrara gidiyorm ama diğerleri yok fazla ama dün akşamki ağrı çok kötüydü hasta olacakmışm gibi bir ağrı oldu artk birşey Batarmis gibimi desem değişik yani
Eğer normal döngunuz duzenliyse bence test yaptırın ve sonuç mutlaka çıkar. Ama düzensiz bi döngunuz varsa bilemem

Ya benimde bat 1 nisan . Bi hafta önce aşırı derecede göğüs hassasiyetim vardı. Ama şuan hicbisey yok. Tüm beklentilerim yıkıldı.
Herkes te aynı belirti olması gerekiyomu acaba ona bakarsan bende hiç bir şey yok tuvalet hariç oda su içtiğimden dolayımi diye düşünüyorum yani ama hakkında hayırlısı Allah inşallah gönlüne göre versin 😊

Herkes te aynı belirti olması gerekiyomu acaba ona bakarsan bende hiç bir şey yok tuvalet hariç oda su içtiğimden dolayımi diye düşünüyorum yani ama hakkında hayırlısı Allah inşallah gönlüne göre versin 😊
Ben 3 gebelik geçirdim hepsinde ayni belirtiler vardi :) ama baskasinda aynisi olur mu bilmiyorum

Ben 3 gebelik geçirdim hepsinde ayni belirtiler vardi :) ama baskasinda aynisi olur mu bilmiyorum
Maşallah benim ilk ama belirti yok artk eyer hamileysem haber veririm size 😊 teşekkür ederim bilginiz için Allah'a emanet olun:)

Kızlar benim 7 gün gecikti sizce var mı bilemedim çok silik

Eklentiler

• IMG_20220324_185308.jpg
    IMG_20220324_185308.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220324_185131.jpg
    IMG_20220324_185131.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 35
Back