- 15 Ağustos 2023
- 48
- 22
- 8
- 24
- Konu Sahibi pofolperisi
-
Öizgi çok belli oluyor kan verin benceMerhaba bu ay hsg çektirdim bir gün var bir gün yok ilişkiye girdik 13 ağustosta regl olmam gerekiyordu ama olmadım bu sabah test yaptım erken gebelik testi bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı karın ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti sulu akıntı oluyor
Benimde bugün adet günümdü olmadım bendede sulu akıntı varMerhaba bu ay hsg çektirdim bir gün var bir gün yok ilişkiye girdik 13 ağustosta regl olmam gerekiyordu ama olmadım bu sabah test yaptım erken gebelik testi bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı karın ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti sulu akıntı oluyor
Yarın vericem inşallah pozitif çıkarÖizgi çok belli oluyor kan verin bence
Amin inşallahYarın vericem inşallah pozitif çıkar
Ay gerçekten mi ya inşallahBebşin diyorki anne burdayım hazrlıklara basla ve dıkkat et kendıne
Başka ne belirtiniz varBenimde bugün adet günümdü olmadım bendede sulu akıntı var
Akşamları kasık ağrım vardı 2gün bugün de akıntı oldu birde göğüs şiş dokununca hafif ağrıyorBaşka ne belirtiniz var
Benim de göğsüm şiş ağrıyor akıntım var bayaa sulu regl olucam sanıyorum olmuyor kaşık ağrım kaybıldu çok az var benim testte öyle çıktı işteAkşamları kasık ağrım vardı 2gün bugün de akıntı oldu birde göğüs şiş dokununca hafif ağrıyor
Belirtilerimiz aynı inşallah ikimizde hamişizdirrrBenim de göğsüm şiş ağrıyor akıntım var bayaa sulu regl olucam sanıyorum olmuyor kaşık ağrım kaybıldu çok az var benim testte öyle çıktı işte
Ay hafi inşallah testi gösterince pozitif dedi herkes ama bir senedir hep negatif görüyorum korkuyorum o yüzdenBelirtilerimiz aynı inşallah ikimizde hamişizdirrr
Ya ben yaptım görselde var zaten bende kan vermeye korkuyorumAynı belirtiler bende de var 3 gün geciktim ama test yapmaya korkuyorum
Sonuçlarımızı yazalım ben çok merak ediyorum hislerim bu ay olduğu yönde inşallah olmuştur hayırlısıylaEn iyisi yarın ben teste sen kan vermeye
Bende yarın test yapıcamSonuçlarımızı yazalım ben çok merak ediyorum hislerim bu ay olduğu yönde inşallah olmuştur hayırlısıyla
Ay inşallah hadi bakalım bu ay o ay olsunİki gündür bende de sulu akıntı var kızlar regle 4 gün var bugünde kasık ağrısı başladı inşallah hamişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?