- 27 Temmuz 2023
- 29
- 5
- 1
- 20
- Konu Sahibi pofolperisi
Malesef benim negatif çıktıAy inşallah hadi bakalım bu ay o ay olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef benim negatif çıktıAy inşallah hadi bakalım bu ay o ay olsun
Yaa inşallah diğer ay gebe kalırsınız hayırlısıyla bende sonuç bekliyorum valla inşallah hayırlısıyla pozitif çıkarMalesef benim negatif çıktı
Benim de kan negatif çıktı nasıl oluyor anlamıyorum test pozitif kan negatifMalesef benim negatif çıktı
Sizin testiniz pozitif değil çünkü burda bir kişi anlamamış ama o test hatalı. İkinci çizgi orada olmaz çizgiler yanlış yerde duruyor.Benim de kan negatif çıktı nasıl oluyor anlamıyorum test pozitif kan negatif
Bu da mı yanlışSizin testiniz pozitif değil çünkü burda bir kişi anlamamış ama o test hatalı. İkinci çizgi orada olmaz çizgiler yanlış yerde duruyor.
Ben hala olmadım bugün 8. Gün kan testi vericem yarın yine hala beyaz akıntım var kremsi ve çok karın ağrım kesildi çok nadir oluyor birde göğüs hassasiyetim varKızlar regl oldunuz mu benimde akıntım fazla 4 gün geçti reglim ama evde test yaptım negatif
Yok eğer kuruma çizgisi değilse bu teste göre hamilesinizBu da mı yanlış
Yok kuruma çizgisi değil hemen çıktı bu çizgiYok eğer kuruma çizgisi değilse bu teste göre hamilesiniz
Ben regl oldum ama 3 gün normal 4. Günümde kesildi hiç olmazdı böyleBen hala olmadım bugün 8. Gün kan testi vericem yarın yine hala beyaz akıntım var kremsi ve çok karın ağrım kesildi çok nadir oluyor birde göğüs hassasiyetim var
Stres bizi o kadar etkiliyor kiBen regl oldum ama 3 gün normal 4. Günümde kesildi hiç olmazdı böyle
Selam.sonuç ne oldu?Stres bizi o kadar etkiliyor ki
Sonuc ne olduStres bizi o kadar etkiliyor ki
Reglim gecikmemin 16. Günü hala bişey yok duphastona başladım artıkSonuc ne oldu
kan vermediniz mi? bu testler net pozitifBu da mı yanlış