Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar acil destek Reglim hep zamanında olur ama 3 gün gecikme yaşadım.Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama bütün gebelik belirtilerini de yaşıyorum böyle bir durum yaşayıp gebe kalan var mı ?
Arkadaşlar acil destek Reglim hep zamanında olur ama 3 gün gecikme yaşadım.Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama bütün gebelik belirtilerini de yaşıyorum böyle bir durum yaşayıp gebe kalan var mı ?
Erken gebelik belirtilerinden bahsediyorum arkadaşlar aşırı ağrıyan göğüsler,kasık batması ve 10 gün önce de kahverengi bir lekelenme geldi az miktarda
Erken gebelik belirtilerinden bahsediyorum arkadaşlar aşırı ağrıyan göğüsler,kasık batması ve 10 gün önce de kahverengi bir lekelenme geldi az miktarda
Kan ve idrar testlerim negatif çıktı arkadaşlar ama ben hala regl olmadım dün gece kahverengi akıntı oldu ve devamı gelmedi ne olacak bilemiyorum şu an
9 gün gecikme sonunda regl oldum , ilk defa böyle bir gecikme yaşadım pazartesi hormon testi için çağırdı doktorum bakalım inşallah diğer aya nasip olur