Benim de öyle oluyor, şuan reglimin ikinci günü hatta, daha biraz önce o şekilde geldiKızlar aranızda Regl döneminde ilk iki gün yoğun pıhtılı şekilde kanama yaşayan var mi ?
Bi kaç aydir boyle oluyor muayenede bisey görünmüyor gerçi doktora da söylemeyi unuttum bu pıhtı konusunu ama endişe edilecek bir durum olabilir mi yoksa normal mi ? Sizlerin regl yoğunluğu nasıl oluyor acaba
Ayyy evet ya et parçası gibiBenim de öyle oluyor, şuan reglimin ikinci günü hatta, daha biraz önce o şekilde geldibazen diyorum bu ne düşük mü yapıyorum
Ben kendim için sorduğumda ters rahimden kaynaklı olduğunu söyledi. Benim rahmim ters. Ama rahmi ters olmayıp pıhtılı gelenler de var. Herhangi bi rahatsızlık yoksa ben şuna bağlıyorum:uzun süre oturup veya yattığınızda kan akışı olmuyor yani vajinada bekliyor. Vajinada havayla temas ettiği için kan pıhtılaşıyor. Farkederseniz ayağa kalkınca geliyor. Uzun süreli ayaktayken pıhtılı gelmiyo benden mesela.Kızlar aranızda Regl döneminde ilk iki gün yoğun pıhtılı şekilde kanama yaşayan var mi ?
Bi kaç aydir boyle oluyor muayenede bisey görünmüyor gerçi doktora da söylemeyi unuttum bu pıhtı konusunu ama endişe edilecek bir durum olabilir mi yoksa normal mi ? Sizlerin regl yoğunluğu nasıl oluyor acaba
Evet çok haklısınız ben kendimi sıcak tutmak icin ilk iki gün yatıyorum genelde sanırım ondan kaynaklı yemek yemeye kalktığım da ise birden geliyor WC’ye gidince de baya bi pıhtı geliyorBen kendim için sorduğumda ters rahimden kaynaklı olduğunu söyledi. Benim rahmim ters. Ama rahmi ters olmayıp pıhtılı gelenler de var. Herhangi bi rahatsızlık yoksa ben şuna bağlıyorum:uzun süre oturup veya yattığınızda kan akışı olmuyor yani vajinada bekliyor. Vajinada havayla temas ettiği için kan pıhtılaşıyor. Farkederseniz ayağa kalkınca geliyor. Uzun süreli ayaktayken pıhtılı gelmiyo benden mesela.
Evet evet bazen baya büyük parça şeklinde oluyoAyyy evet ya et parçası gibibenimde ikinci günüm az önce baya baya bi yoğun şekilde pıhtılı geldi dedim bu ne demek tek yaşayan ben değilmişim
Diğer reglinizde aktif olup gözlemleyebilirsiniz.Evet çok haklısınız ben kendimi sıcak tutmak icin ilk iki gün yatıyorum genelde sanırım ondan kaynaklı yemek yemeye kalktığım da ise birden geliyor WC’ye gidince de baya bi pıhtı geliyor
Doktorlar bir TLden büyük ise muayene olunması gereken bir durum diyor daha dün muayene oldum endrometrium normal diyor doktor bir sorun olsaydi görürdü sanırım degil miEvet evet bazen baya büyük parça şeklinde oluyotabi siz değilsinizdir, benim kuzenimin de bu şekilde oluyo mesela, artı bir kişi daha.
Her dönemde ilk iki gün yoğun ve bazen büyük parçalı pıhtı şekilde geliyor genellikle wcdeDiğer reglinizde aktif olup gözlemleyebilirsiniz.
Doğru haklısınız aslında:))Bazen vajinadan kaydığını hissediyorsunuz değil mi lönk diye? Evet ilk günler bende de oluyor. Normal bir durum olduğunu biliyorum, ne de olsa rahim duvarı yenileniyor, pıhtılanmalar çok normal.
İlk günler yoğun oluyor mu pekiBenimde aynı şekilde hep pıhtı şekilde geliyor. Ama adetim yattigimda olmuyor yürüyünce oluyor. Hatta ayağı kalktığımda aktığını hissediyorum. Vajinada bekledigi için bu şekilde olduğunu düşünmüştüm
İlk günler yoğun oluyor mu peki
Evet canım ilk iki gün yoğun oluyor
Bence normal, nazı aylar benim de parçalar halinde dökülürKızlar aranızda Regl döneminde ilk iki gün yoğun pıhtılı şekilde kanama yaşayan var mi ?
Sizde pihtilar büyük mü peki yani bazen benim büyük geliyor da 1 TL’den biraz büyük gibiBence normal, nazı aylar benim de parçalar halinde dökülür
NormalKızlar aranızda Regl döneminde ilk iki gün yoğun pıhtılı şekilde kanama yaşayan var mi ?
Sebebi kansızlık olabilir eğer her ay böyleyse. Kan değerlerinize baktırmakta fayda var.Kızlar aranızda Regl döneminde ilk iki gün yoğun pıhtılı şekilde kanama yaşayan var mi ?