- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
Onların naz diye algıladıkları aslında yine bizim moralsizliğimizBenim adetlerim hep öyledir moralsizligi geçtim.bi de bu hale insanlarin "naz yapiyorsun"yorumu daha da çıldırtıyor beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların naz diye algıladıkları aslında yine bizim moralsizliğimizBenim adetlerim hep öyledir moralsizligi geçtim.bi de bu hale insanlarin "naz yapiyorsun"yorumu daha da çıldırtıyor beni
Boş mezar bulsam girip yatıcam içine o kadar bezgin oluyorum. Sıfır enerji moralsizlik bi de öfke hali. Nefret ediyorum kendimden.Neler yapıyosun bu dönemde
Hayat erkeklere güzel vallaBoş mezar bulsam girip yatıcam içine o kadar bezgin oluyorum. Sıfır enerji moralsizlik bi de öfke hali. Nefret ediyorum kendimden.
Ben bu dönemde yemeği bile zor yapıyorum eşim Allah tan anlayışlı. Salıyorum kendimi yan gel yat osman hesabı. Kahve yapıyorum kitap okuyorum falan. Başka bi şey iyi gelmiyo bana çünkü. He bi de yürümek de çok iyi geliyo. Deli gibi sancı çekip bi damla bile gelmeyince yürüyüşe çıkıyoruz o zaman epey rahatlıyorum. Yürüyüş dışında dışarı çıkmayı sevmiyorum çünkü pet kullanmaktan nefret ediyorum hemen enfeksiyon kaptığım için. Pamuk üstüne gazlı bezle idare ediyorum. Bi de bol bol pamuklu bez kaynatıyorum.
Menepozu kurtuluş gibi görüyodum meğerse o daha da fenaymış. Kadınlık ne zor arkadaş ya. Adetti gebelikti doğurmaktı menepozdu...
Ay evet ya. Bazen uzun sürdüğü oluyo 7 8 günü buluyo. Sanki benim elimdeymiş gibi eşim bi bitmedi şu da diyo :)) sanki ben çok hevesliyimHayat erkeklere güzel valla
keyfi yapıyormuş gibi göstermelerine kızıyorumOnların naz diye algıladıkları aslında yine bizim moralsizliğimiz
hm sedece moral bozuklugu oplsa keske sinir krizleri geciriyorum resmen sebepsizce: )) ama akintin yogun oluyorsa S beden mesane pedi kullanabilirsin yani s diyorum ama bu benim bedenim m ve l bedende alabilirsin ıslaklık hissi sıfır ve belli olmuyor ped oldugu giysiden. ben dogumdan sonra kullanmistim bir sure ...Selam arkadaşlar siz de regl olduğunuzda hiçbir şey yapmak istemediğinizi hayattan zevk almadığınızı hissediyor musunuz ben regl olduğumu öğrenir öğrenmez böyle hissediyorum anında modum düşüyor bi de beni en çok sıkıntıya sokan afedersiniz akıntının çamaşırıma ya da kıyafetime geçmesi kendimi çok rahatsız hissediyorum bu akıntı yüzünden güvende olamıyorum sanki
Önerilerinizi bekliyorum lütfen benimle paylaşın
Olduğumu öğrenince tüm moralim bozuluyor benim temiz değilmişim gibi hissediyorumBen Regl olayım diye bekliyorum
Olmadan gerginim ama olunca da kurtulup normal hayatıma dönüyorum
Tuylu gormen normal tuyler kalınlaşıyo çünkü ben kaşlarımdan anlıyorum şekilsiz kaba kaba duruyolarRegl olduğumda geçiyor ama bir hafta on gün öncesi felaket oluyorum. Kendimi çirkin kilolu tüylü görürüm aynada :)
Ruh halim fenalarda herşeye takar abartırım. Ama kabullendim bu döngüyü daha kolay atlatıyorum. Kaçış yok o yüzden neden böyleyim diye sorgulanıyorum.
Bunu denicem teşekkür ederimhm sedece moral bozuklugu oplsa keske sinir krizleri geciriyorum resmen sebepsizce: )) ama akintin yogun oluyorsa S beden mesane pedi kullanabilirsin yani s diyorum ama bu benim bedenim m ve l bedende alabilirsin ıslaklık hissi sıfır ve belli olmuyor ped oldugu giysiden. ben dogumdan sonra kullanmistim bir sure ...
Dışarı çıkamayacak kadar değil benimki ama temiz hissetmeme bende var işteKendimi pis hissediyorum dışarıya çıkmaya bile çekiniyorum diyenler oluyor hep.
Yahu bu çok doğal birşey adet olayını pislik olarak algılatanlara sinir oluyorum. Pis kanmış , vücut pis olurmuş vs ne alakası var takıntı yapıp kendinize eziyet etmeyin. Allah vergisi birşey.