• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl döneminde moralsizlik

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Selam arkadaşlar siz de regl olduğunuzda hiçbir şey yapmak istemediğinizi hayattan zevk almadığınızı hissediyor musunuz ben regl olduğumu öğrenir öğrenmez böyle hissediyorum anında modum düşüyor bi de beni en çok sıkıntıya sokan afedersiniz akıntının çamaşırıma ya da kıyafetime geçmesi kendimi çok rahatsız hissediyorum bu akıntı yüzünden güvende olamıyorum sanki
Önerilerinizi bekliyorum lütfen benimle paylaşın

Valla ne diyeyim ki dikkatli olmak lazim yogun oluyorsa kucuk bebek bezi takan bile var. Ben hassas biriyimdir ama o gunlerde daha da hassas olurum. Zaten acayip agri icinde ve gozyasili gecer. Sancilarim hic bitmez eziyet gibi...

Valla ne diyeyim ki dikkatli olmak lazim yogun oluyorsa kucuk bebek bezi takan bile var. Ben hassas biriyimdir ama o gunlerde daha da hassas olurum. Zaten acayip agri icinde ve gozyasili gecer. Sancilarim hic bitmez eziyet gibi...

Benim de aynen öyle ağrı bi yandan bi de moralsizlik hadi ağrı benim ilk gun sürüyor ama moral bozukluğu ve rahatsızlık tedirginlik hissi bitiriyo beni

Benim de aynen öyle ağrı bi yandan bi de moralsizlik hadi ağrı benim ilk gun sürüyor ama moral bozukluğu ve rahatsızlık tedirginlik hissi bitiriyo beni
Boyle bi huzursuzluk ne bileyim ice dönukluk cekiniyor gibi garip hisler mod dusuklugu vs vs.. sanirim herkeste oluyordur yada cogu kiside. Ama agrisiz olanlara o kadar ozeniyorumki ben regl oldum olali cok zor oluyor hatta acilde igne yaptirmalarim bile var cok berbat bir sey.

Hayattan soğuyorum sürekli gergin memnuniyetsiz ve aynaya bile bakmak istemiyorum sanki üstüme üstüme saral geliyor

Herşeye aģlayasım geliyor. Eşimin söyledikleri hep batıyor sanki. Yemek yemek istemiyorum sürekli canım tatlı şeyler istiyor. Yataktan kalkamiyorum kolumu bile kaldıramayacak kadar yorgun mutsuz okuyunca eşime üzüldüm bi an:KK53:

Herşeye aģlayasım geliyor. Eşimin söyledikleri hep batıyor sanki. Yemek yemek istemiyorum sürekli canım tatlı şeyler istiyor. Yataktan kalkamiyorum kolumu bile kaldıramayacak kadar yorgun mutsuz okuyunca eşime üzüldüm bi an:KK53:
Dengelerimiz alt üst oluyo eşin anlamaz

Kendimi pis kirli kokuşmuş hissediyorum her yerden kan kokusu alıyorum.ki hijyenik biriyimdir fazla kanamam olmaz moralmen cokuyorum

İnanılmaz asabileşiyorum ben de.
Reglimde her gün bir parça çikolatayı gömüyorum sakinleştirsin diye :KK66:

Tampon kullandığım için regl akıntısı derdim hiç yok. Ağrı sızı da çekmem neyse ki. Benim sorunum moralimin çökmesi nedeni belirsiz üzüntü adam öldürecek denli bi öfke böyle yıpratıcı hisler. Bildiğin pms hastasıyım. Amerika’da her ay bu korkunç ruhsal işkenceyi çekmemek için rahmini aldıranlar varmış zor çok zor

3 kaldı günüme ve ağrılarım başladı şimdiden. Çok huzursuzum. Her yerim dikenlenip ayağa kalkmış gibi hissediyorum. Erkekler ne rahat yaa..

Benim adetlerim hep öyledir moralsizligi geçtim.bi de bu hale insanlarin "naz yapiyorsun"yorumu daha da çıldırtıyor beni

Tampon kullandığım için regl akıntısı derdim hiç yok. Ağrı sızı da çekmem neyse ki. Benim sorunum moralimin çökmesi nedeni belirsiz üzüntü adam öldürecek denli bi öfke böyle yıpratıcı hisler. Bildiğin pms hastasıyım. Amerika’da her ay bu korkunç ruhsal işkenceyi çekmemek için rahmini aldıranlar varmış zor çok zor
Onları anlayabiliyorum çünkü regl olmaktan ben de nefret ediyorum

Back