• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ipekben375

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
321
375
18
45
Regl olmama bir hafta kala... cinsellikten deli gibi soğuyorum... ve hiç istemiyorum...
ama o dönem dışında "gel, tavşan kaç oynayalım...." modundayım....

normal mi?

ben yanaşmıyorum zaten... eşim yanaşıyor ama problem oluyor işte....ben istemediğim için....
sıkıntı o....
Eşiniz neden bu kadar anlayışsız? Ona da söyleyin anlatın durumu, neden kaynaklandığını falan.. Hala ısrar ederse de diyecek söz bulamıyorum. Birkaç hafta dayanamayacak mı sanki?

Eşiniz neden bu kadar anlayışsız? Ona da söyleyin anlatın durumu, neden kaynaklandığını falan.. Hala ısrar ederse de diyecek söz bulamıyorum. Birkaç hafta dayanamayacak mı sanki?

olay çıkıyor evde... aslında yine öyle bir dönemdeyim şu an.....
dün gece istemiyorum... hem gün içerisinde çok çalıştım yorgunum, hem de regl olucam dedim...
bu da gece yarısı saat 2 de falan oluyor, uyandırdı beni hadi dedi...
bende olmaz deyip, nedenleri sıralayınca...
kıyamet koptu....
böyle zamanlarda nefret ediyorum... evlilikten ve cinsellikten...

Normal tabii ki. Regl donemine yaklastikca ostrojen denen kadinlik hormonu dususe geciyor. En istekli oldugunuz donem de yumurtlamaya yakın donemler olur cunku ostrojen en yuksek oldugu zamandir. Fizyolojik bir durum yaşıyorsunuz, esinize bu durumu anlatabilirsiniz.

olay çıkıyor evde... aslında yine öyle bir dönemdeyim şu an.....
dün gece istemiyorum... hem gün içerisinde çok çalıştım yorgunum, hem de regl olucam dedim...
bu da gece yarısı saat 2 de falan oluyor, uyandırdı beni hadi dedi...
bende olmaz deyip, nedenleri sıralayınca...
kıyamet koptu....
böyle zamanlarda nefret ediyorum... evlilikten ve cinsellikten...
İyide bu çok saçma, kimse uykudan uyandırılıp hadi sevişelim diyerek sevişmek istemez ki. Eşiniz çok bencilce davranmış , sizde robot değilsiniz sonuçta

Niye çok mi abaza eşiniz afedersiniz?Bir iki hafta bekleyemeyecek durumdaysa normal olmayan odur..tuhaf ya..

şöyleki.... muhakkak 2 günde 1 cinsellik yaşıyoruz...
bu biraz abazalıktan ziyade... sanırım paylaşıma açık olmak... ten teması...
haz yaşama isteği.......
ama işte benim son senelerde böyle bir problemim olduğu için öfkeleniyor... (ister istemez.... )
ama işte ben bu sefer üzülüyorum.... o da üzülüyor tabii ki... ama bardak bir kere kırılmış oluyor....

şöyleki.... muhakkak 2 günde 1 cinsellik yaşıyoruz...
bu biraz abazalıktan ziyade... sanırım paylaşıma açık olmak... ten teması...
haz yaşama isteği.......
ama işte benim son senelerde böyle bir problemim olduğu için öfkeleniyor... (ister istemez.... )
ama işte ben bu sefer üzülüyorum.... o da üzülüyor tabii ki... ama bardak bir kere kırılmış oluyor....
Ha tamam..iki hafta sevişmeden durunca sizi huzursuz edip hadi hadi filan demesi normal yani?Memnun gibisiniz bu haz yaşama halinden..
Ee zorlayiverin kendinizi o zaman kocasinize..yapacak birşey yok.

uf bende de o sıkıntı var.
ek olarak, ben 1 hafta gözlerimden alev, burnumdan duman çıkar şekilde geziyorum ortalıkta..
eşim bazen soruyor ne zaman sinirin geçecek diye :KK70:
son olarak sana şu karikatürü armağan etmek isterim -_-
karikatür.jpg

uf bende de o sıkıntı var.
ek olarak, ben 1 hafta gözlerimden alev, burnumdan duman çıkar şekilde geziyorum ortalıkta..
eşim bazen soruyor ne zaman sinirin geçecek diye :KK70:
son olarak sana şu karikatürü armağan etmek isterim -_-
Eki Görüntüle 2023396

hahahahhaha :) tesekkur ederimmm.... oley yalniz degilim :)

Back