Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
olay çıkıyor evde... aslında yine öyle bir dönemdeyim şu an.....
dün gece istemiyorum... hem gün içerisinde çok çalıştım yorgunum, hem de regl olucam dedim...
bu da gece yarısı saat 2 de falan oluyor, uyandırdı beni hadi dedi...
bende olmaz deyip, nedenleri sıralayınca...
kıyamet koptu....
böyle zamanlarda nefret ediyorum... evlilikten ve cinsellikten...
Ama tam bi öküz diycem hanımefendi kusura bakmayın da. O ne öyle iş gibi hadi diye uyandırmak falan. Ki sebepleri de saymışsınız yani biraz anlayışlı olsun yoksa hepten soğursunuz. Soğuduktan sonra da o ilişki acı veriyo haz değil çünkü istek kalmıyo
dert var... dert.... o regl olmama 1 hafta kala cinsellikten nefret ediyorum....
ve normal zamanda duzenli cinselligi olan bize kavga huzursuzluk olarak geri donuyor...
bu zamanlarda eşimi nasil yonetmem gerektigini bilemiyorum
olay çıkıyor evde... aslında yine öyle bir dönemdeyim şu an.....
dün gece istemiyorum... hem gün içerisinde çok çalıştım yorgunum, hem de regl olucam dedim...
bu da gece yarısı saat 2 de falan oluyor, uyandırdı beni hadi dedi...
bende olmaz deyip, nedenleri sıralayınca...
kıyamet koptu....
böyle zamanlarda nefret ediyorum... evlilikten ve cinsellikten...
dert var... dert.... o regl olmama 1 hafta kala cinsellikten nefret ediyorum....
ve normal zamanda duzenli cinselligi olan bize kavga huzursuzluk olarak geri donuyor...
bu zamanlarda eşimi nasil yonetmem gerektigini bilemiyorum
Adam onu istemediğini düşündüğü için kavga çıkarıyor olabilir. İstemediğinden değil de rahatsız Asabi olduğun için yapmak istemediğini anlaması lazım. Birde onun acisindan bak olaya kendisini istemediğini zannedip gururu kiriliyordur cirkin görüyordur kendini bu yüzden hircinlasiyordur. Ama tabı anlamasi lazim. İnşallah zorla yapmiyordur
şöyleki.... muhakkak 2 günde 1 cinsellik yaşıyoruz...
bu biraz abazalıktan ziyade... sanırım paylaşıma açık olmak... ten teması...
haz yaşama isteği.......
ama işte benim son senelerde böyle bir problemim olduğu için öfkeleniyor... (ister istemez.... )
ama işte ben bu sefer üzülüyorum.... o da üzülüyor tabii ki... ama bardak bir kere kırılmış oluyor....
Rutin pms, gayet normal, ya bu donemi esiniz sabrederek gecirecek, ya siz bir cozum arayacaksiniz (isteginizi artiran seyleri deneyebilirsiniz, film izleme, roman okuma, afrodizyak etkili beslenme vs gibi)