• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Dönemi Çok “Sancılı” Geçen Kadınların Çok İyi Anlayacağı 15 Durum

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
1. Regl olduğunuz zamanlar, regl dışında kalan her şey sizin için artık küçük bir detay halini alır.
01-regl.gif

2. Etek, pantolon, tayt, vs. hepsini unutun, eşofman altı artık tek yoldaşınız olur.
02-regl.gif

3. Aylık yiyecek, içecek ve tatlı tüketiminizin %75’ini sadece bu hafta içerisinde gerçekleştirirsiniz.
03-regl-yimek.gif

4. Sıcak su torbasının ne anlama geldiğini regl sancısı çekmeyen biri nereden bilsin?
04-regl.gif

5. Regl olduğu dönemlerde normal zamanlardakinden hiçbir farkı olmayan arkadaşlarınızı boğmak istemeniz yanlış mı?
05-regl.gif

6. Tek başınıza dışarı çıkmanızın imkanı yok maalesef, çünkü sürekli birine “Arkamı kontrol et!” demek zorundasınız.
06-regl.gif

7. SESSİZLİK! Biraz sessizlik Allah aşkına, sancıdan hiçbir şey duyamıyorum…
07-regl.gif

8. Kadınlar regl olunca sinirli oluyorsa bu sizinki ney? Sinir değil bu, bu başka bir şey.
08-regl.gif

9. Hele sinirinizi anında “Muayyen gününde misin sen?” diye anlamlandıranlar… Cehennemde yanın inşallah!
09-regl.gif

10. Neden regl dönemlerinde kadınlara 1 haftalık izin verilmez, çünkü bunu hak ediyoruz GERİZEKALILAR!
010-regl.gif

11. Soğuk kış günlerinde yataktan çıkamıyorlarmış, sen gel bi de bunu regl olmuşken dene.
011-regl.gif

12. Regl vaktiniz yaklaştığında yaşadığınız sebepsiz mutsuzluk, hüzün, keder, vs. aslında hiç de sebepsiz değil… O geliyor.
012-regl.gif

13. Atıştırmalık bir şeyler yok mu burada? E bul o zaman aptal manyak pis!
013-regl-yemek.gif

14. Abartıyor muyum, çok mu büyütüyorum, sanki bir tek ben mi regl oluyor muyum… Ne diyorsun sen ya dingil?!
014-regl.gif

15. Vücudum beni öldürmeye çalışıyor, kıyım yaşanıyor orada bir yerlerde, ben nasıl sakin kalabilirim ya, aklım almıyor.
015-regl.gif

kaynak: listelist

Back