- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Oglak kizi
Ya bitane program yükledim bende ordan yumurtlama dönemimi takip ediyorum, yumurtlama 20-27 arası gösteriyor ona güvenerekten bide adet yeni bittiği için ama böyle kasılmalar olduğu için korktum bide kalanlar varmış, bebeğine sevgiler
Adet başladığı günden sayıp 14. Gün deniyor
Benm 4. 5. Gunmus yanlış hesaplama olmuştu
Ben reglimin 5. günü hamile kaldım :) bazen iki yumurta oluyormuş ve regliden biri çatlamıyormuş. Yaniiiiii regli zamanın geldiğinde dikkat etsen iyi olur, testi bile deneyebilirsin
Evet kalanlar çokmuş, burada da varErken yumurtlaman olursa olur bacım niye olmasın.... Ben çocuk istediğim için geçenlerde hamile bir bayan bana şunu tavsiye etti dediki adetinin bittiği gün hemen dene bide mümkünse ondan sonraki gün dene dedi kendisi öyle hamile kalmış başka bi arkadaşı da öyle hamile kalmış
Ama benim erken yumurtlamam olmaz pek ihtimal vermesemde yinede denemeyi düşünüyorum
Evet kalanlar çokmuş, burada da var
Reglimi bekliyorum işte, ben düzenli regl olurum, eğer geçerse hemencecik test yapacağım
Tabi inşallah gerek kalmaz çünkü gerçekten istemiyorum ve yurtdışına gidip oraya yerleşip o zaman doğurma ve vatandaşı yapma planım var
Birde eş ailesini hiç sevmiyorum bebeğime karışırlar hep kavga ederim
Hiç gerek yook
Doğumdan önce reglim kısa sürüyordu. 5. gün bazen çok hafif kahverengi lekelenme oluyordu bazende hiç olmuyordu. Bende bitti diye düşündüm, nasıl olsa yumurta yok dedim, saldırdım benimkineÇok enteresannasıl yani 5.gün derken ilişki ne zaman olmuştuki ayıptır sorması?
Doğumdan önce reglim kısa sürüyordu. 5. gün bazen çok hafif kahverengi lekelenme oluyordu bazende hiç olmuyordu. Bende bitti diye düşündüm, nasıl olsa yumurta yok dedim, saldırdım benimkineSonra gün içinde hafif lekenme oldu, aaa bitmemiş o zaman kesin bir şey olmaz demiştim. Aynı gün eşim gitti, 1 hafta yoktu, sonra hep korunduk ve ben regli olmadım. 2 test yaptım ve sürpriz Doktor demişti bazen birden fazla yumurta olur ve biri çatlamaz. Sizinki inat bir bebek olacak herhalde diye. Nasılda bilmiş dehşet inat bir bebek :)
Normalde regl takip ettiğim bir program var 26-27 gün diyor. Ben yumurtlama tarihimi biliyorum çünkü hep ağrım oluyor ve kesinlikle reglinin ilk gününde 13-14 gün sonra. Bende çok şaşırmıştım nasıl olabilir diye ama oldu işte :)Maşallaho zaman adet döngün 21-22 gün falan mı? Banada biri adetin bittiği gün önerdi ama benim yumurtlamam o kadar erken olmazki rüyamda görsem inanmam
keşke daha erken olaydım beklemek bu kadar zor gelmezdi
ohh neyse ki, içime su serptin ☺Farklı günler ara arda
Görmemişim mesajını, tebrikler. Dikkatli ol canımMerak edenler için regl oldum bitti bile yani şükür kızlar
Merhaba ben 1 Mart’ta düşük yaptım. Sonra 30 Mart’ta regl oldum tekrar. Normalde benimde 26-27 günde bir regl oluyorum. Fakat bu defa gecikti 2 gün. Regl bitimi ilişkiye girmiştik afedersiniz korunmasız bir şekilde. Yumurtlamam 14 günde olur normalde çok umursamadım ama siz regl bitiminde mi hamile kaldınız?Normalde regl takip ettiğim bir program var 26-27 gün diyor. Ben yumurtlama tarihimi biliyorum çünkü hep ağrım oluyor ve kesinlikle reglinin ilk gününde 13-14 gün sonra. Bende çok şaşırmıştım nasıl olabilir diye ama oldu işte :)
Aynen öyle oldu. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim, 2 ay sonraydı. Reglimin 6. günüydü. O ay kalan zamanda sürekli korunduk. Bende çok şaşırmıştım olma ihtimalineMerhaba ben 1 Mart’ta düşük yaptım. Sonra 30 Mart’ta regl oldum tekrar. Normalde benimde 26-27 günde bir regl oluyorum. Fakat bu defa gecikti 2 gün. Regl bitimi ilişkiye girmiştik afedersiniz korunmasız bir şekilde. Yumurtlamam 14 günde olur normalde çok umursamadım ama siz regl bitiminde mi hamile kaldınız?