Regl bitikten 2 gün sonra korunmasız ilişki

Güzelim güvenme o programlara nerden bilecek içimizi mi okuyo onlar otomatik hesaplarlar hep 14 günü baz alırlar ama vücudumuz makina değilki her ay aynı günde yumurtlayalım. Çok düzenli görenlerin bile yumurtlama günleri değişebilir

Adet başladığı günden sayıp 14. Gün deniyor

Doğrusu şöyle, tahmini adet göreceğin tarihten 13-17 gün öncesi aralığında yumurtlama gerçekleşir. Yani adet olacağın günden 13-14 gün önce yumurtlama olur genelde ama mesela ben yumurtlama günümü ovulasyon testiyle takip ederim ve bugüne kadar yumurtlama günümden 14 gün sonra hiç adetim gelmedi, en erken 15 gün sonra geldi. Bu ay mesela yumurtlama günümden 17 gün sonra adetim geldi. Herkesin bünyesi bir değil tabi. Ama dediğim gibi adet göreceğin güne göre hesaplanır

Valla bilmiyorum daha reglim var 8inde, birde lazere başladım ilk seansa girdim bile yakında ikinci gireceğim, hayat bana gol atmaz umarım

Ben reglimin 5. günü hamile kaldım :) bazen iki yumurta oluyormuş ve regliden biri çatlamıyormuş. Yaniiiiii regli zamanın geldiğinde dikkat etsen iyi olur, testi bile deneyebilirsin

Ben reglimin 5. günü hamile kaldım :) bazen iki yumurta oluyormuş ve regliden biri çatlamıyormuş. Yaniiiiii regli zamanın geldiğinde dikkat etsen iyi olur, testi bile deneyebilirsin

Çok enteresan nasıl yani 5.gün derken ilişki ne zaman olmuştuki ayıptır sorması?

Evet kalanlar çokmuş, burada da var
Reglimi bekliyorum işte, ben düzenli regl olurum, eğer geçerse hemencecik test yapacağım
Tabi inşallah gerek kalmaz çünkü gerçekten istemiyorum ve yurtdışına gidip oraya yerleşip o zaman doğurma ve vatandaşı yapma planım var
Birde eş ailesini hiç sevmiyorum bebeğime karışırlar hep kavga ederim
Hiç gerek yook

İnşallah sen kalmazsın ben kalırım
İkimizde sevinmiş oluruz

Çok enteresan nasıl yani 5.gün derken ilişki ne zaman olmuştuki ayıptır sorması?
Doğumdan önce reglim kısa sürüyordu. 5. gün bazen çok hafif kahverengi lekelenme oluyordu bazende hiç olmuyordu. Bende bitti diye düşündüm, nasıl olsa yumurta yok dedim, saldırdım benimkine Sonra gün içinde hafif lekenme oldu, aaa bitmemiş o zaman kesin bir şey olmaz demiştim. Aynı gün eşim gitti, 1 hafta yoktu, sonra hep korunduk ve ben regli olmadım. 2 test yaptım ve sürpriz Doktor demişti bazen birden fazla yumurta olur ve biri çatlamaz. Sizinki inat bir bebek olacak herhalde diye. Nasılda bilmiş dehşet inat bir bebek :)

Maşallah o zaman adet döngün 21-22 gün falan mı? Banada biri adetin bittiği gün önerdi ama benim yumurtlamam o kadar erken olmazki rüyamda görsem inanmam
keşke daha erken olaydım beklemek bu kadar zor gelmezdi

Maşallah o zaman adet döngün 21-22 gün falan mı? Banada biri adetin bittiği gün önerdi ama benim yumurtlamam o kadar erken olmazki rüyamda görsem inanmam
keşke daha erken olaydım beklemek bu kadar zor gelmezdi
Normalde regl takip ettiğim bir program var 26-27 gün diyor. Ben yumurtlama tarihimi biliyorum çünkü hep ağrım oluyor ve kesinlikle reglinin ilk gününde 13-14 gün sonra. Bende çok şaşırmıştım nasıl olabilir diye ama oldu işte :)

Merhaba ben 1 Mart’ta düşük yaptım. Sonra 30 Mart’ta regl oldum tekrar. Normalde benimde 26-27 günde bir regl oluyorum. Fakat bu defa gecikti 2 gün. Regl bitimi ilişkiye girmiştik afedersiniz korunmasız bir şekilde. Yumurtlamam 14 günde olur normalde çok umursamadım ama siz regl bitiminde mi hamile kaldınız?

Aynen öyle oldu. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim, 2 ay sonraydı. Reglimin 6. günüydü. O ay kalan zamanda sürekli korunduk. Bende çok şaşırmıştım olma ihtimaline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…