Regl bitikten 2 gün sonra korunmasız ilişki

Ya bitane program yükledim bende ordan yumurtlama dönemimi takip ediyorum, yumurtlama 20-27 arası gösteriyor ona güvenerekten bide adet yeni bittiği için ama böyle kasılmalar olduğu için korktum bide kalanlar varmış, bebeğine sevgiler :nazar:
Teşekkürler 😊 o programlar sadece tahmin ediyor. Bende de var. Ama ben yumurtladigimi hissederim mesela, sızı olur. O programa çok nadir uyduğu oldu. Daha önce ya da daha sonda olurdu mesela.

Teşekkürler 😊 o programlar sadece tahmin ediyor. Bende de var. Ama ben yumurtladigimi hissederim mesela, sızı olur. O programa çok nadir uyduğu oldu. Daha önce ya da daha sonda olurdu mesela.
Bi daha mı yookk, eşim cok sevinir ama ben hazır hissetmiyorum, daha 10 aylık evliyim, bakalım reglim 8inde göreceğiz :KK34:

Millet yumurtlama döneminde bile kolay hamile kalamıyor merak etme☺ seninki çok az bi ihtimal. Regl bitiminden hemen 2 gün sonra da yumurtlama olmaz, olmazsa da dolayısıyla hamile kalınmaz kasma yani boşuna

Ya bitane program yükledim bende ordan yumurtlama dönemimi takip ediyorum, yumurtlama 20-27 arası gösteriyor ona güvenerekten bide adet yeni bittiği için ama böyle kasılmalar olduğu için korktum bide kalanlar varmış, bebeğine sevgiler :nazar:
Nasıl bir program o

Yumurtlama dönemi son adetin başlangıcından itibaren hesaplanır ve genelde 10-14.gün civari olur. Spermlerin yaşam süresi 3-4 günü bulabilir ki bu da büyük risk yani.

Reglm bitikten 2 gün sonra eşimle birşey olmaz diye korunmasız ilişki yaşadık, 3-4 kere, çocuk istemiyoruz, birşey olmaz değil mi, sanki kasıklarımda daha önce olmayan ağrı var
Şöyle ki regl bitiminden sonraki 14.gün yumurta dollenebilir hâle geliyor, sperm ise vücutta bir hafta kadar canlı kalabiliyormuş. Bana kalırsa düşük bı ihtimal ama bu şekilde hamile kalan da varmış.

Erken yumurtlaman olursa olur bacım niye olmasın.... Ben çocuk istediğim için geçenlerde hamile bir bayan bana şunu tavsiye etti dediki adetinin bittiği gün hemen dene bide mümkünse ondan sonraki gün dene dedi kendisi öyle hamile kalmış başka bi arkadaşı da öyle hamile kalmış
Ama benim erken yumurtlamam olmaz pek ihtimal vermesemde yinede denemeyi düşünüyorum

X