- 24 Aralık 2015
- 4.404
- 6.189
-
- Konu Sahibi Oglak kizi
Sanki böyle tekrar regl olacakmış gibi kasıklarımda batma varolma ihtimali var ama bu kadar erken belirti gösterme ihtimali yok. jet sperm değilse şayet :)
Ne yapacağım, daha yeni evli sayılırımolma ihtimali var .
regliniz yeni bitti değil mi doğru anladim ?Sanki böyle tekrar regl olacakmış gibi kasıklarımda batma var
Geçen hafta, bittikten sonra da 2,3,4. Günler gibi korunmasız iliski, yumurtlama dönemim değildir diyeregliniz yeni bitti değil mi doğru anladim ?
belki şuan yumurtlama sancısı yaşıyor olabilirsin. hamile dahi olsan bu kadar erken belirti zaten vermez. geri çekilme oldu mu?Geçen hafta, bittikten sonra da 2,3,4. Günler gibi korunmasız iliski, yumurtlama dönemim değildir diye
Yok canım geri çekme olsa düşünmem içime bosaldı işte 3-4 kez bittikten sonraki 3-4 günlerbelki şuan yumurtlama sancısı yaşıyor olabilirsin. hamile dahi olsan bu kadar erken belirti zaten vermez. geri çekilme oldu mu?
riskli durumlar heran herşey olabilirYok canım geri çekme olsa düşünmem içime bosaldı işte 3-4 kez bittikten sonraki 3-4 günler
Aaaa gerçekten mi Ya, böyle iğne batması gibi yada nasıl anlatsam şuan bile oluyor.. ee ne oldu hemen hamile kaldın mı?Ilk kez korunma olmadan olduğu için rahminiz alışkın değildir ondan oluyordur korunmayi birakinca bana da oldu..
Olabilir. Hatta ben sanırım şu an o şekilde hamile kaldım tahminim bu yönde. Çünkü tam adet günümde test yaptım pozitif çıktı. Gecikmeyi beklemedim bile.
Anladım canım, zaten ilk 12 ay normal deniyor olmamasıHamile de değilim 13 aydır denemeye rağmenistemiyorsaniz insaAllah olmaz Allah isteyenlere nasip etsin
Ve evet ilk kez içime bosaldı vücudum alışkın değil demekki ondan kasılıyorHamile de değilim 13 aydır denemeye rağmenistemiyorsaniz insaAllah olmaz Allah isteyenlere nasip etsin
Allah'tan biz istiyorduk
Ya bitane program yükledim bende ordan yumurtlama dönemimi takip ediyorum, yumurtlama 20-27 arası gösteriyor ona güvenerekten bide adet yeni bittiği için ama böyle kasılmalar olduğu için korktum bide kalanlar varmış, bebeğine sevgilerAllah'tan biz istiyordukama ertesi gün alsaydın keşke.