• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl (adet)e SON 1 gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PamukDeniz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
986
2.669
113
Mrb günaydın öncelikle cümleten dua isteyen herkese biran önce nasip olsun inş adetime son 1 gün kaldı kasık agrım arada bar suan uyandım işe gideceğim hiç birsey yok belirti de 2 gün öncesi vardı sabah gaz sancısı vardı biraz o kadar sizde durumlar nedir :KK200: neredesiniz bu bekleyişi beraber sürdürelim...

Eklentiler

• AEC9E1DA-031D-4630-9B8E-D4DB7CAF035A.png
    AEC9E1DA-031D-4630-9B8E-D4DB7CAF035A.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 706
Yaaa ben güzel bir haber buuuu cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin anlatır mısın belirtini :KK200::anneadayı: ciciş hamiş

aminn inşallah canım kan testi yaptırmadım henüz ama normal testte pozitif
eşimin morfoloji sorunu var %1 normalde bu değere direk tüp bebek diyorlar bizde de öyle olmuştu
bu ay il dışına çıktım geldim umudumuz yoktu boşvermiştik tüp bebek araştırmaları yapıyorduk adetime 10 gün kala yürüdükçe oturdukça batmalar hissettim ve kokulara dayanamıyorum akşam yatarken ve sabah kalkarken mide bulantısı ile kalkıyorum sağ kasığımda sürekli bi hareketlilik var ve içerisinde bişey olduğunu bariz hissediyorum 9 gün kala test yapmaya başladım hep negatifti dün yaptım silik hayali bir çizgi çıktı bugün yaptım biraz daha belirmiş en önemlisi anne olduğunuzu hissediyorsunuz ben arkadaşlarıma diyorum ben hamile olduğuma eminim bebeğimle konuşurken buldum kendimi:)

aminn inşallah canım kan testi yaptırmadım henüz ama normal testte pozitif
eşimin morfoloji sorunu var %1 normalde bu değere direk tüp bebek diyorlar bizde de öyle olmuştu
bu ay il dışına çıktım geldim umudumuz yoktu boşvermiştik tüp bebek araştırmaları yapıyorduk adetime 10 gün kala yürüdükçe oturdukça batmalar hissettim ve kokulara dayanamıyorum akşam yatarken ve sabah kalkarken mide bulantısı ile kalkıyorum sağ kasığımda sürekli bi hareketlilik var ve içerisinde bişey olduğunu bariz hissediyorum 9 gün kala test yapmaya başladım hep negatifti dün yaptım silik hayali bir çizgi çıktı bugün yaptım biraz daha belirmiş en önemlisi anne olduğunuzu hissediyorsunuz ben arkadaşlarıma diyorum ben hamile olduğuma eminim bebeğimle konuşurken buldum kendimi:)
yaaa ne güzül maşallah inş vardır bendede kasıkta batma ve kasıgımla bacagım arası cok agrı oldu bi oluyor bi hiç yookmuş gibi miğde bulantısı var ama aşırı degil ay biran heveslendim birde asırı gaz var gögüslerimde 3 4 gün önce semsertti ve agrı sızı vardı şimdi yok arada bi oluyor :/ sizce durumum nedir

belirtiler herkese göre değişiyor canım bacakta damar çekilmesi filan oluyor çok tuhaf yani 1.5 yıldır aralıksız her ay hamile sandığımı düşündüğüm belirtiler ile alakasız vücudun heryerinde bi hareketlenme var sanki 9 ay boyunca yaşayacak evi hazırlanıyor temizleniyor gibi :) inşallah sende hamilesindir ama dedim ya en önemlisi his ben 10 gün önceden hamile olduğuma emindim :)
şimdi testi tekrarladım oda aynı şekilde pozitif çıktı çok şükür

belirtiler herkese göre değişiyor canım bacakta damar çekilmesi filan oluyor çok tuhaf yani 1.5 yıldır aralıksız her ay hamile sandığımı düşündüğüm belirtiler ile alakasız vücudun heryerinde bi hareketlenme var sanki 9 ay boyunca yaşayacak evi hazırlanıyor temizleniyor gibi :) inşallah sende hamilesindir ama dedim ya en önemlisi his ben 10 gün önceden hamile olduğuma emindim :)
yaa inş bende hamişimdir :)

yürürken yürütmemişti beni o batma :(

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Maşallah çok erken çıkmış testte. Yumurtlama günün ne zamandı acaba biliyor musun? Erken çıkmasından yola çıkarak acaba erken mi yumurtladın diye düşündüm de

PamukDeniz PamukDeniz sürekli oluyor cnm batma birkez girip çıkmıyor otururken hareket ederken filan hep oluyor

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Maşallah çok erken çıkmış testte. Yumurtlama günün ne zamandı acaba biliyor musun? Erken çıkmasından yola çıkarak acaba erken mi yumurtladın diye düşündüm de

amin canım teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere :) evet çok erken çıktı bende şaşırdm yumurtlama günüm takvimde 19 unu gösteriyordu ama ben o günü boş geçtim daha öncesinde olmuştu 16-17 gibi erken döllenme oldu galiba inanılmaz bişey :)

PamukDeniz PamukDeniz sürekli oluyor cnm batma birkez girip çıkmıyor otururken hareket ederken filan hep oluyor

amin canım teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere :) evet çok erken çıktı bende şaşırdm yumurtlama günüm takvimde 19 unu gösteriyordu ama ben o günü boş geçtim daha öncesinde olmuştu 16-17 gibi erken döllenme oldu galiba inanılmaz bişey :)
Benimde öyle özellikle hareket ederken kuzu

Kizlar benim de bat bugun. Dun ve bugun hamilelik testi yaptim ve ikinci cizgi silik cikti. Silik cikinca genelde var diyorlar ama kopkoyu gormeden inanmak istemiyorum :)

Back