Yumurtlamanın üstünden kac gun gectı canım hayırlı olsun bu arada saglıklan gelsın bebeişMerhaba yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba. 1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz. Bugün evde kendim gebelik testi yaptım pozitif çıktı net belirgin şekilde. Sonra kan verdim Beta Hcg 224 fakat adet tarihime 5 gün var normal mi sizce ? Bu şekilde çıkan gebeliği devam eden var mı
Amın cnm24-25 gün arayla adet oluyorum. 5 gün sürüyor en son bat tarihim 20 temmuz. Kullandığım uygulamaya göre yumurtama tarihim 6 ağustos. Çok teşekkür ederim umarım sağlıklı bir şekilde olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim dueumum gibisiniz bende 2 kez hamile kaldim jer ikisindede 1 hafta once orendim hamileligimi kan degermerim fazla cikardi hatta ikiz gebelik derdiler, ama jer ikiside tek gebelikMerhaba yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba. 1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz. Bugün evde kendim gebelik testi yaptım pozitif çıktı net belirgin şekilde. Sonra kan verdim Beta Hcg 224 fakat adet tarihime 5 gün var normal mi sizce ? Bu şekilde çıkan gebeliği devam eden var mı
Teşekkür ederim. Yumurtlama zamanında 4-5 gün kahverengi lekelenmem oldu ben kist diye düşünmüştüm daha önce kanamalı kist tedavisi görmüştüm. Yine ondan şüphelendim doktora gidicektim gitmeden test yapayım dedim şans a yakaladım yani. Fakat şuan da acaip mide ağrısı gaz sancısı var sanki kasıklarımda ağrıyor adet olacakmışım gibi. Umarım olmamHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Belirtileriniz varmiydi??
İnşallah devam eder. Kimyasal gebeliği bilmiyordum burada öğrendim umarım öyle birşey değildir korkum o .Benim dueumum gibisiniz bende 2 kez hamile kaldim jer ikisindede 1 hafta once orendim hamileligimi kan degermerim fazla cikardi hatta ikiz gebelik derdiler, ama jer ikiside tek gebelik
Benimde beta yüksek ilerledi, merak etme 10. Haftalığız şuan. Yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kala 290 falandıMerhaba yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba. 1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz. Bugün evde kendim gebelik testi yaptım pozitif çıktı net belirgin şekilde. Sonra kan verdim Beta Hcg 224 fakat adet tarihime 5 gün var normal mi sizce ? Bu şekilde çıkan gebeliği devam eden var mı
İçim rahatladı ya çok sağolun. Hayırlı olsun size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde beta yüksek ilerledi, merak etme 10. Haftalığız şuan. Yanlış hatırlamıyorsam 4 gün kala 290 falandı
Merhaba benim değerim regl 6 gün kala 20ydi o şekilde sağlıkla ilerledik çok şükür aslında burada önemli olan kesenin bebeğin ve kalp atışının görünmesi hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba yeni üyeyim öncelikle herkese merhaba. 1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz. Bugün evde kendim gebelik testi yaptım pozitif çıktı net belirgin şekilde. Sonra kan verdim Beta Hcg 224 fakat adet tarihime 5 gün var normal mi sizce ? Bu şekilde çıkan gebeliği devam eden var mı
Amin canım, önemli olan az yada çok olması değil ilerleyişinin düzgün olmasıdır. Ben kimyasal geçirdim asla asla yükselmiyor düşün 15.96 ile öğrendim 2 gün sonra 21 di sonra 7 ye düştü,İçim rahatladı ya çok sağolun. Hayırlı olsun size de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bu sabah 250 olmuş cuma tekrar gidicem.Sanırım kimyasal benimde.Amin canım, önemli olan az yada çok olması değil ilerleyişinin düzgün olmasıdır. Ben kimyasal geçirdim asla asla yükselmiyor düşün 15.96 ile öğrendim 2 gün sonra 21 di sonra 7 ye düştü,
Adetinr kaç gün vardıBu sabah 250 olmuş cuma tekrar gidicem.Sanırım kimyasal benimde.
Yarın olmam gerek doktor alttan muayene etti bugün görünürde yaklaşan kanaman da yok dedi.Adetinr kaç gün vardı
Bence bekle alttan muayeneye müsade etme zatenYarın olmam gerek doktor alttan muayene etti bugün görünürde yaklaşan kanaman da yok dedi.