- 12 Kasım 2020
- 118
- 51
- 13
- Konu Sahibi benimucizem
-
yaa gerçekten mi ay o kadar heyecanlandım kiii testin kullanma kılavuzunda ilk 3 dk da yazıyordu bu da ilk 3 dk fotosu canım dua edin lütfen isteyen herkese rabbim nasip etsinAy bar gibi duruyor hayirli olsun ilk bir dak cikan sonuc onemliydi sanirim eger oleyse var sanki
teşekkür ederim canım benim inşallah vardırVar gibi duruyor adetin geçince git bir kan ver canim, sağlıklı bir gebelik dilerim
Beta ne demek çok özürdilerim bilmediğim için soruyorum teşekkür ederimBenimde testim bu şekilde silik çıkmıştı. 2 gün sonra dr gittiğimde beta 195 çıktı. Hamile olduğumu öğrendim
Tebrik ederim sonuçları bekliyoruzkızlar hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum nolur bana yardım edin reglime 2 gün kaldı yani 5 şubat günü olmam lazım bugün ilk idrarka erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizle var mı yok mu? erken gebeliklerin yanıltma payı nedir? deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen
teşekkür ederim kan testi sonucumu alınca mutlaka haber edicemTebrik ederim sonuçları bekliyoruz
Varr hayırlı olsunkızlar hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum nolur bana yardım edin reglime 2 gün kaldı yani 5 şubat günü olmam lazım bugün ilk idrarka erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizle var mı yok mu? erken gebeliklerin yanıltma payı nedir? deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen
çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahVarr hayırlı olsun
Kacıncı denemeydi ovulasyon testi yaptınızmıçok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah
kasım ayından bu yana denedik olmayınca ovulasyon denedim ilk ovulasyon denememde tuttu allahın izniyleKacıncı denemeydi ovulasyon testi yaptınızmı
Beta kan veriyorsun yaa cnm hastanede gebelik testi ona beta diyoruzBeta ne demek çok özürdilerim bilmediğim için soruyorum teşekkür ederim
Kan verdim mi cnm ne cıktı var bencede kan ver bunda cıktıusa kanda keisn cıkarkasım ayından bu yana denedik olmayınca ovulasyon denedim ilk ovulasyon denememde tuttu allahın izniyle
inşallah canımBenim de erken testim böyle çıktı, ertesi gün beta 38'di. var bence.
Inşallah sağlıkla ilerler
teşekkür ederim canım benim inşallah vardır şimdi bir kaset test daha yaptım idrarımı uzun süre tutup daha belirgin çıktıKan verdim mi cnm ne cıktı var bencede kan ver bunda cıktıusa kanda keisn cıkar
yaa ne mutluuuBenimde testim bu şekilde silik çıkmıştı. 2 gün sonra dr gittiğimde beta 195 çıktı. Hamile olduğumu öğrendim
10 kadar cnm bende sağlık ocağına verdim 10 kadar dedi doktor inşallah sağlıkla kucağına alırsınteşekkür ederim canım benim inşallah vardır şimdi bir kaset test daha yaptım idrarımı uzun süre tutup daha belirgin çıktıkan testini yarın yaptırıcam sağlık ocakları 11 e kadar yapıyormuş yarın sabah gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?