- 12 Kasım 2020
- 118
- 51
- 13
- Konu Sahibi benimucizem
inşallah canım yüm isteyenlere nasip olur inşallah sen doğum yaptın mı gebemisin hala10 kadar cnm bende sağlık ocağına verdim 10 kadar dedi doktor inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım yüm isteyenlere nasip olur inşallah sen doğum yaptın mı gebemisin hala10 kadar cnm bende sağlık ocağına verdim 10 kadar dedi doktor inşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Gebeyim cnm yeni 5+1 günlük daha bende haftaya pazartesi gidicem inşallah kese kalp atısnı görüp duyarıminşallah canım yüm isteyenlere nasip olur inşallah sen doğum yaptın mı gebemisin hala![]()
ayy ne güzel yaa beraber takip ederiz bu süreci inşallahGebeyim cnm yeni 5+1 günlük daha bende haftaya pazartesi gidicem inşallah kese kalp atısnı görüp duyarım![]()
Amin inşallah cmm önce hamile miyim testte cıktı acaba iyimi kese oldumu kalp atısı duyuncam mi korkusu var hep içimizde korku var inşallah korktuğumuz uğramaz rabbim inşallah duyarım kalp atısı kesiti ben birde kimyasal gebelik gecirdim yaa cok cok korkuyorum karnım ağrısa aha adet olucam diyorumayy ne güzel yaa beraber takip ederiz bu süreci inşallah![]()
ah kuzum ya haklısın ama bence hiç kötü düşünme rabbim en hayırlısını nasip etsin iyi düşün iyi olsun artık bebiş de kötü etkilenmesinAmin inşallah cmm önce hamile miyim testte cıktı acaba iyimi kese oldumu kalp atısı duyuncam mi korkusu var hep içimizde korku var inşallah korktuğumuz uğramaz rabbim inşallah duyarım kalp atısı kesiti ben birde kimyasal gebelik gecirdim yaa cok cok korkuyorum karnım ağrısa aha adet olucam diyorumpiskolajım bozuldu
Valla cnm hiç elimde degik bir agrım olsa hemen korku basıyor birsey mi olacak birsey öi oldu diye hayırlısı ile pazartesi güxle hbaer alirsamah kuzum ya haklısın ama bence hiç kötü düşünme rabbim en hayırlısını nasip etsin iyi düşün iyi olsun artık bebiş de kötü etkilenmesin![]()
inşallah gönlüne göre en hayırlı haberi alırsın canım benimValla cnm hiç elimde degik bir agrım olsa hemen korku basıyor birsey mi olacak birsey öi oldu diye hayırlısı ile pazartesi güxle hbaer alirsamrahat ederim bir nebzede olsa
Canım korkma hamilelikte adet sancısı gibi ağrı olur kasıkta, ben de hep ıslaklık hissetsem korkup koşardım tuvalete kanamamı diye. İnşallah sağlıklı ilerlesin Rabbim kalp atışı duymayı ve kucağına almayı nasib etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına ❤Amin inşallah cmm önce hamile miyim testte cıktı acaba iyimi kese oldumu kalp atısı duyuncam mi korkusu var hep içimizde korku var inşallah korktuğumuz uğramaz rabbim inşallah duyarım kalp atısı kesiti ben birde kimyasal gebelik gecirdim yaa cok cok korkuyorum karnım ağrısa aha adet olucam diyorumpiskolajım bozuldu
Hamilelik hormonuBeta ne demek çok özürdilerim bilmediğim için soruyorum teşekkür ederim![]()
kasım ayından bu yana denedik olmayınca ovulasyon denedim ilk ovulasyon denememde tuttu allahın izniyle
Amin cnm amin inşallah cümlemizininşallah gönlüne göre en hayırlı haberi alırsın canım benim![]()
Amin inşallah cmm aynrm bende öyleyim hemen az ıslaklık olsun bende korkuyorum kanama mi dlye seninli kaç aylıkCanım korkma hamilelikte adet sancısı gibi ağrı olur kasıkta, ben de hep ıslaklık hissetsem korkup koşardım tuvalete kanamamı diye. İnşallah sağlıklı ilerlesin Rabbim kalp atışı duymayı ve kucağına almayı nasib etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına ❤
amin canım isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasib etsin![]()
Benim erken gebelik testim silik, kaset testim net çıkmıştı 2 gün sonra gittim beta 830 küsürdükızlar hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum nolur bana yardım edin reglime 2 gün kaldı yani 5 şubat günü olmam lazım bugün ilk idrarka erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizle var mı yok mu? erken gebeliklerin yanıltma payı nedir? deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen
ya ne güzel ne mutlu size darısı bizlere inşallahBenim erken gebelik testim silik, kaset testim net çıkmıştı 2 gün sonra gittim beta 830 küsürdü
Teşekkürler ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok ben daha 6. haftasındayım hamileliğinya ne güzel ne mutlu size darısı bizlere inşallahdoğum yaptınız mı
Teşekkürler ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok ben daha 6. haftasındayım hamileliğinsağlıkla kavuşun inşallah bebişe
![]()
sağlıkla kavuşun inşallah bebişeTeşekkürler ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok ben daha 6. haftasındayım hamileliğin![]()
Çok teşekkür ederimsağlıkla kavuşun inşallah bebişe![]()
Benim kan pıhtılaşmam var 10 haftalıkken kalbi durdu. tüp bebek yaptıracağım İnşallah ❤ Rabbim gönlüne göre versinAmin inşallah cmm aynrm bende öyleyim hemen az ıslaklık olsun bende korkuyorum kanama mi dlye seninli kaç aylık![]()